Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vând BMW 525d E39 dec/2000 facelift
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
io's®
VIN: GW55975

>180.000 km cumparata de la particular din germania la ~152.000 km in anul 2006 si e ft posibil ca pana atunci sa existe istoric despre masina, in romania intretinerea nu a fost facuta la dealer BMW ca sa existe istoric pana in momentul de fata

xenon
oglinzi pliabile electric, incalzite si heliomate
4 geamuri actionate electric cu functia confort actionate si din telecomanda
4 chei (2 tip diamant cu telecomanda , 1 simpla fara telecomanda + cheia de service din plastic)
folii omologate fata-spate cu transparenta 5% spate si 75% fata
volan multifinctional 4 spite (cruise control, volum audio, recirculare clima...etc)
navi 16:9 cu modul TV (activata functia si cand merge masina) si harta romaniei
magazie CD (oem) + subwoofer blaupunkt care sta in locul cotierei din bancheta
ASC
PDC (fata/spate)
clima dubla
oglinda retrovizoare interioara heliomata
senzor ploaie
jante M5 e39 OEM echipate su 235/40 fata si 265/35 spate cu cauciucuri bune (fata aproape noi, spate 60%)
set complet roti iarna compus din jante din otel 15" cu 205/65 vredestein folosite 2 ierni (ca noi)
si poate mai sunt cateva optiuni insa nu-mi vin acum si poate le vedeti in poze

masina este intretinuta , reviziile sunt facute la an (deoarece are ~27.000 km parcursi in romania si nu astepta sa anunte BC timpul de revizie) , la fiecare revizie se schimbau toate consumabilele

parbriz fata schimbat satamana trecuta - Saint Gobain + stergatoare bosch

frane fata/spate noi, totul ATE (power disc in fata) , inclusiv saboti la frana de mana acum ~2.000 km

capete de bara si bielete de directie schimbate acum ~ 3.000 km

electroventilator nou schimbat acum ~5.000 km

masina are soft modificat , se misca ft bine , consumul mediu este afisat in bord, despre consum pot garanta ca a consumat 6,7 la un drum viena-bucuresti cand am condus eu si nu am mers tocmai incet

exista urme de circulatie si stationare in romania (zgarieturi diverse mici sau mari) dar nu necesita vopsitorie

masina se vinde pt un upgrade, 335i e92.. cred datorita şniţelului laugh.gif

masina este a unui prieten si toate detaliile le veti lua de la el la numarul de tel: 0722 113 114

pretul de vanzare este de 9600 € si est discutabil

Click to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachment
tomado e28 owner
Frumoasa masina. Asta e cea pe care au ajuns jantele de pe BABA?
io's®
dap, ea e biggrin.gif
Sportivu
mistoc, insa...pretul mi se pare nitel cam piperat, numai nitel asa biggrin.gif
Ciupanezu
Dacă maşina nu are probleme tehnice, preţul nu este deloc piperat.
316i
Daca E39 cu facelift si dotarile asteia la 9600 de euro e scump...ma mut in brazilia ca inseamna ca lumea chiar a luat-o razna de tot in tara asta.
Inteleg ca toti isi doresc E39 si E46 NOI cu 2000 de euro...da' da-o-n colo...
Sportivu
hai frate, lasati comentariile astea, am zis numai nitel piperat, adica...a fost mai mult in gluma, e normal, fiecare cand vrea sa cumpere o masina mai jongleaza, sau ati uitat? poate sunt interesat de masina, mai stii? scrie negociabil, DA? scrie... ok, aici am vrut sa bat. ete la ei biggrin.gif
Ciupanezu
Imposibil să vrei să o cumperi. smile.gif

Nu ziceai tu că "E39 nu este un BMW adevărat" şi că "ultimul cinciar adevărat este E34" ? smile.gif
Sportivu
ba da... dar nu pentru mine nea Ciupanezule tongue.gif am un prieten care a vazut masina asta aici si e interesat smile.gif

LE: cand am zis ce am zis, am zis strict din punctul meu de vedere, in nici un caz nu am vrut sa jignesc, sau altceva. Efectiv la bmw nu imi plac rotunjimile de la E39 in sus...
io's®
pretul s-a facut pe baza preturilor de pe piata si ca masina sa se vanda, nu sa stea la vanzare pana la sfarsitul crizei, e adevarat am vazut si masini asemanatoare cu preturi sub acesta insa nu aveau atatea doatari si cine mai stie ce istoric....sad.gif

pretul este discutabil.. se mai poate vinde fara rotile de iarna.. sau cele de vara.. ele se vand separat, pt unele chiar incepe sezonul si nu sunt rele deloc.. biggrin.gif

cineva interesat?

PS: sportivuleeee.... daca si masina asta are pretul piperat... ce sa mai zicem de pisici chele la 5000 sau ursi la 3500 sad.gif fara sa punem anul de fabr
dupa parerea mea pretul este mult mai mult decat ok, poate ce o trage putin in jos pe masina este acel an... 2000
Sportivu
lol, vezi ca sunt vreo 2-3 ursi cu 7500 E...10.000 Euro smile.gif
CRM112
se poate face vre-un fel de....leasing? tongue.gif
tomado e28 owner
QUOTE (CRM112 @ Oct 16 2009, 03:55 PM) *
se poate face vre-un fel de....leasing? tongue.gif

M-as mira tongue.gif Deh, criza... Daca vrea upgrade, probabil ii trebuie cash toata suma. Iar sa faci leasing prin vreo firma la o masina de 9 ani in conditiile actuale... nu cred ca merge...
io's®
detalii la numarul de tel din anunt wink.gif
io's®
up!

de ce masinile bune nu se vand..??? de ce se uita lumea la cateva sute de € in plus si prefera sa cumpere o masina care mai cere cateva mii dupa cateva luni

sad.gif
Ciupanezu
Din prostie ignoranţă. smile.gif
alex230ro
nu chiar ,personal mi se pare mare pretul pentru km care ai are masina,oricum proprietarul a luat cel mai mare pret ca referinta smile.gif
Ciupanezu
180 000 km nu sunt mulţi deloc.

Cum am mai zis, dacă nu are probleme tehnice, preţul este corect.
tomado e28 owner
Pretul o fi corect pentru cineva care are deja sau vinde un e39, nu si pentru cineva care vrea sa cumpere wink.gif Dupa ce se va vinde, se va cunoaste pretul real smile.gif
Ciupanezu
Am vândut această maşină pe 10 000 € acum câteva luni.

http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=7203&hl=

Dotări similare, a mea era un pic mai nouă şi fără nici un fel de problemă tehnică şi avea acelaşi model de jante.
Ca diferenţe, a mea nu avea navigaţie dar avea pachet aerodinamic BMW, în timp ce aceasta are navigaţie.

Am avut oferte de 6000, 7000 € dar am ţinut la preţ.

După câteva luni a întrebat cineva de ea, a văzut-o, a observat că nu avea nici o problemă tehnică şi a cumpărat-o.
316i
QUOTE (io's® @ Oct 19 2009, 02:31 PM) *
up!

de ce masinile bune nu se vand..??? de ce se uita lumea la cateva sute de € in plus si prefera sa cumpere o masina care mai cere cateva mii dupa cateva luni

sad.gif

Dintr-un motiv foarte simplu. Poporul rroman nu intelege conceptul de "calitate" sau "more bang for the buck". Decat sa dea mai multi bani pe o masina intretinuta in care baga doar ulei si combustibil mai bine da mai putin pe una in 3 culori, dubioasa la care o data la doua saptamani are ceva de facut.
Da' e criza dom'le, ce nu stiiii?????? Nu vezi cate mercedesuri, bmw-uri, land rover, etc. din 2005-2006 incoace sunt pe strazi? N-aaaaaare lumea bani dom'leeeeee. Ai dreacu.

io's®
pretul pare mare pt ca probabil pe marea majoritate se cere 7-8mii insa cateva din ele le-am vazut si eu si sunt niste g_u_n_o_a_i_e , nu mai vb de optionale - exact ce am zis cateva posturi mai sus vis-a-vis de diferenta de pret
masina functioneaza perfect, NU intra bani in ea, motorina si pedala biggrin.gif ... mai are si roti de iarna ca tot vine anotimpul rece wink.gif

masina pare sa aibe km originali, daca cineva e interesat sa o cumpere si sa nu-i zgarie ochiul cei ~180k km laugh.gif si-o poate rezolva biggrin.gif (vb lui alex230 despre kmetraj)
CITAT
nu chiar ,personal mi se pare mare pretul pentru km care ai are masina,oricum proprietarul a luat cel mai mare pret ca referinta

CITAT
Pretul o fi corect pentru cineva care are deja sau vinde un e39, nu si pentru cineva care vrea sa cumpere Dupa ce se va vinde, se va cunoaste pretul real
nu stiu cat se tine la pret, tocmai din aceasta cauza poate nu se va vedea pretul real al masinii, deja masina este intr-un garaj, nu se mai circula cu ea, propietarul se da intr-un grand cherokee CRD nou (nouţ) si cand da musca afara (pana la primavara) e in cautari de 335i biggrin.gif

vlad: ai dreptate!

PS: ma asteptam sa fie comantarii rautacioase pe celalalt forum biggrin.gif si nu aici, dar acolo se pare ca dorm toti.... nu-mi da si mie niciunul "up" laugh.gif
tomado e28 owner
Nu cred ca sunt rautacioase. Nu cumparam, nu vindem, pur si simplu ne dam cu parerea smile.gif Imi amintesc ce preturi erau acum un an... Ziceam daca vrea sa o dea repede. In caz ca o poate tine un timp, presupun ca isi va gasi client la un pret bun daca e o masina intretinuta. Sunt si oameni care apreciaza calitatea. Nu chiar tot romanul e samsar...
316i
Atunci o sa las numarul tau de telefon pe anuntul cu golful sa vezi ce oameni te suna de doua ori pe zi. smile.gif
io's®
masina buna !
io's®
hai ca trece criza si creste pretul biggrin.gif laugh.gif

numai acum e discutabil wink.gif
io's®
posibil azi masina capata alt propietar
io's®
CITAT(io's® @ Oct 29 2009, 03:10 PM) *
posibil azi masina capata alt propietar

DA, s-a vandut! a luat-o un prieten al propietarului care o vana de ceva timp insa statea in vanzarea masinii lui... care s-a produs azi

deci s-a gasit propietar biggrin.gif

topicul se poate inchide , multumesc!

app, s-a dat in 8mii, eu v-am spus ca pretul e discutabil biggrin.gif
alex230ro
eeee 8000 e un pret ok,apropo daca il pasioneaza E90 stiu pe cineva care de un 325ix in 21 mii euro ,2007 sau 2008 si pana in 20mii km tongue.gif
io's®
io cred ca nu ai inteles bine ce scrie in primul post... upgrade-ul o sa fie un 335i coupe, nimic altceva... 4X4 are, un grand cherokee CRD luat de 10 zile (de cand e BMW la vanzare) deci trebuie masina de "joaca" biggrin.gif
316i
QUOTE (alex230ro @ Oct 30 2009, 08:54 AM) *
eeee 8000 e un pret ok,apropo daca il pasioneaza E90 stiu pe cineva care de un 325ix in 21 mii euro ,2007 sau 2008 si pana in 20mii km tongue.gif

A si tu esti d-aia care vor masini bune pe degeaba?
io's®
cine nu ar vrea tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.