bartro
Oct 13 2009, 03:08 PM
Salut,
Am observat ca capacul meu de la borcan de lichid de servodirectie nu mai are garnitura. Din cauza asta 'transpire' pe acolo lichid, asa ca as vrea s-o inlocuiesc. Cine are asa ceva?
tomado e28 owner
Oct 13 2009, 04:19 PM
Legat de borcanasul de la servo, mie mi se pare ca arata la fel din anii 80' pana la ultimele generatii. Asa e sau e doar o impresie de-a mea?
Ciupanezu
Oct 13 2009, 04:21 PM
Aşa este.
TiL
Oct 13 2009, 04:38 PM
sa fiu putin sarcastic... am fost la locul accidentului de care spuneam in alt topic. Erau acolo capac de la vasul de servo, capac de la ulei, de la spalator parbriz...
bartro
Oct 13 2009, 06:02 PM
Accidentul s-a produs cu un BMW?
Oricum, nu vreau piese patate cu sange..
TiL
Oct 13 2009, 06:38 PM
Un Rover, dar vasul mi s-a parut cam identic.
Oricum, era doar o gluma proasta, gen "se gasesc pe toate drumurile"...
bartro
Oct 13 2009, 06:54 PM
QUOTE (TiL @ Oct 13 2009, 07:38 PM)

Un Rover, dar vasul mi s-a parut cam identic.
Oricum, era doar o gluma proasta, gen "se gasesc pe toate drumurile"...
Sper ca nu.
Shark
Oct 13 2009, 08:22 PM
Dar daca ai capacul bun, de ce nu cumperi doar garnitura? Vad ca are part number separat si e foarte ieftina.
Eu am patit o chestie comica legata de asta, la E38. Capacul era "putin afectat", nu avea garnitura si curgea. In catalogul de piese nu am vazut garnitura separata asa ca am comandat un capac nou. Can a venit, surpriza! Nici ala nou nu avea garnitura. L-am pus asa si de atunci nu mai curge. Inca nu mi-am dat seama cum poate etansa fara garnitura dar .. totusi nu mai curge.
bartro
Oct 13 2009, 08:25 PM
Chiar ca, nici nu m-am gandit ca sa gaseste separat. mersi de pont
the_rifle
Dec 10 2009, 02:57 AM
QUOTE (bartro @ Oct 13 2009, 03:08 PM)

Salut,
Am observat ca capacul meu de la borcan de lichid de servodirectie nu mai are garnitura. Din cauza asta 'transpire' pe acolo lichid, asa ca as vrea s-o inlocuiesc. Cine are asa ceva?
Cumpara-l nou de la AutomobileBavaria.... E cateva sute de mii ( vechi )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.