Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vitezometru E28?:(
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
stie careva,vitezometrul la e28,are siguranta/releu separat?
pentru ca de la un timp nu-mi mia merge vitezometrul si nici cifrele alea....in reste merg toate ceasurile la bord.faza e ca pica emreu dupa ce bag marsarier,nu mereu,insa numai dupa ce am dat inapoi observ ca nu mai funcitoneaza.
as exclude vina ceasului de vitezometru pentru ca astazi am probat 3-4 vitezometre si nu prea cred ca toate erau defecte.
plus ca apoi m-am gandit sa misc putin pe la cutia cu sigurante si si-a revenit,a mers pana a trebuit sa bag marsarier din nou si acum iar nu mai merge...
xander
mai bine incerci la mufa de la diferentiar sau poate chiar cititorul de pe dif e de vina
Mihai_AMD
mda..o sa verific si acolo...
insa m-am dus cu gandul pe la cutia de sigurante pt ca am miscat pe acolo si isi revenise..poate a fost o coincidenta..
ma uit si la mufa acolo...
cum sa masor?tr sa vina semnal/curent acolo la mufa?c abanuiesc ca daca pun aparatul pe pinii mufei cu masina oprita nu e nimic...:?
a mai desfacut cineva contactoru ala de pe grup?imi da pe realoem acelasi cod ca la e30 318 m10 de exemplu..deci nu difera de la m20 la m10?!...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.