Help - Search - Members - Calendar
Full Version: I'm back :)
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Gimi
Cum prima dragoste nu se uita niciodata si dupa aventuri integral turbate, iata am revenit tongue.gif
Vinovatul este cel de mai jos, un E46 "topas blau", asa ca Ionut sa nu se simta cumva singur wink.gif
TiL
felicitari! wink.gif

ce turbaciuni ai incercat?
bartro
QUOTE (TiL @ Oct 3 2009, 05:05 PM) *
felicitari! wink.gif

ce turbaciuni ai incercat?

this one? ohmy.gif On-topic: frumoasa masina, sa ai multe placere de ea.
Gimi
QUOTE (bartro @ Oct 3 2009, 06:22 PM) *

Daca era asa ceva nu stiu daca reveneam rolleyes.gif
A fost ceva mult mai calm: un audi A4 1.8T quattro.

Multumesc de urari. smile.gif
TiL
offtopic, de curiozitate, de ce ai renuntat la A4? cum era motorul?
Gimi
Daca ar fi ramas stock probabil era OK smile.gif doar ca l-am modificat destul de mult. Si modificarile nu au fost de anduranta. Asa ca am preferat ceva mai "solid" smile.gif
INTERCEPTOR
bine ai revenit
sa o stapanesti sanatos
io'sŪ
wellcome back ! biggrin.gif
Sorin
cat timp ti-a putut lua pana sa postezi din nou. smile.gif p.s. ai fugit repede la Vidraru'
Gimi
"Time is not important, only life is important" cool.gif
CRM112
bine ti-ai revenit! tongue.gif

sa o stapanesti sanatos!
florin83
Sa o stapanesti sanatos!
Baga mai multe poze.. biggrin.gif
Ionut
in final, vb lui Sorin, tiai facut timp sa postezi si tu pozele cu fratele un pic mai mare(ca motorizare) al TIR-ului....trebuie sa le bagam intr-o sesiune foto mai complexa si nu numai....asa ca de abia astept Cheia.... biggrin.gif
Gimi
Multumesc tuturor pt urari.

Poze o sa mai vina, cand mai apuc sa-l bag intr-o sedinta foto. Cel mai probabil in tandem si cu alti fratiori biggrin.gif
io'sŪ
poze ca poze dar nu ne-ai spus mai nimic despre masina, ce optiuni, nr de km, etc .... intelegi tu

hai..laud-o ! biggrin.gif
Gimi
happy.gif in afara de ce se vede nu sunt multe de spus: motorisca e un 2.2 de 170 cp, cu 105 mii km. Acareturi: BC, DSC, climatronic. Senzori de parcare pusi de mine. Mai urmeaza un volan in 3 cu comenzi si voi fi pe deplin multumit.

E virgina pe drumurile noastre si asta mi-a placut cel mai mult la ea + ca nu a vazut deget de mecanic roman. Asta a contat foarte mult. Se vede/simte/conduce intr-un fel de care nu ai parte la masinile mioritice. Din pacate si ea va intra "in randul lumii" si km drumurilor noastre foarte nationale o vor integra foarte bine dry.gif
Ionut
eh lasa, ce numai ale noastre sa stie ce sunt alea gropi, las sa le cunoasca si a ta... biggrin.gif
Gimi
Se pare ca am neglijat topicul asta de tot smile.gif
Asa ca este cazul pt noi amanunte: mashinutza a primit un set de jante pe care le urmaream de mult: style 68, originale BMW dance2.gif .
Singura completare pe care o mai vreau este 245 pe spate. Si poate sa vina vara smile.gif
Ionut
foarte frumoasa.....dar mai necesita un lucru: mtech elicoidale, de la cumnatu', ca sa fie pe deplin multumita de jantele astea si sa poata zburda in voie pe CHEIA.... tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.