Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar piese e34!
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
reactor_share
As vrea sa cumpar urmatoarele pentru un e34, 525i vanos, 1994 an fabricatie.

1 - parbriz
2 - amortizoare fata
3 - rezervor plastic (nu stiu cum sa il cumpar, si nici nu stiu cum se da, cu/fara accesorii)
Cypress
amortizoare fata in stare f buna am eu 250 ron ambele
si rezervor am , numai ca am din metal .... daca te intereseaza ..
monteria
rezervor am eu, 100Ron, dar cum il poti lua ca suntem departe unul de altul?
monteria
vad ca e 50 Ron pretul, deci 50 ron costa rezervorul daca poti sa-l iei
reactor_share
QUOTE (Cypress @ Sep 24 2009, 10:57 AM) *
amortizoare fata in stare f buna am eu 250 ron ambele
si rezervor am , numai ca am din metal .... daca te intereseaza ..

Sunt SH presupun. Ce firma? Gaz sau Ulei? Cati km au fost folosite pe masina? Apropo se merita sa imi iau SH?
Ar trebui sa cumpar si flanse la ele? Le dai cu flanse cu tot?
reactor_share
QUOTE (monteria @ Sep 24 2009, 05:30 PM) *
vad ca e 50 Ron pretul, deci 50 ron costa rezervorul daca poti sa-l iei

Cum adica daca pot sa il iau? Pp. ca e din plastic! Cu transportul bineinteles prin curierat rapid.
La ce ar trebui sa ma astept cand schimb rezervorul? Mai sunt anumite componente in rezeror care ar trebui duse din cel vechi in cel nou? Habar nu am, ceea ce stiu este ca am nevoie de altul.

Deci daca elucidam problema cu " daca poti sa il iei", sunt dispus sa il cumpar!
lucian
QUOTE (reactor_share @ Sep 25 2009, 11:03 PM) *
Cum adica daca pot sa il iau? Pp. ca e din plastic! Cu transportul bineinteles prin curierat rapid.
La ce ar trebui sa ma astept cand schimb rezervorul? Mai sunt anumite componente in rezeror care ar trebui duse din cel vechi in cel nou? Habar nu am, ceea ce stiu este ca am nevoie de altul.

Deci daca elucidam problema cu " daca poti sa il iei", sunt dispus sa il cumpar!

in rezervor ai indicatorul de nivel si pompa de benzina daca e varianta "scufundata".
mai faci o spalare a rezervorului inainte de montaj si cam atat.
Cypress
sunt sh amortizoarele , firma si daca sunt pe gaz sau ulei nu stiu exact trebuie sa ma uit asi am sa iti spun , sunt in stare f buna , daca se merita sa iti iei sh decizi tu , iar eu le dau cu tot cu flanse
reactor_share
QUOTE (Cypress @ Sep 27 2009, 06:46 PM) *
sunt sh amortizoarele , firma si daca sunt pe gaz sau ulei nu stiu exact trebuie sa ma uit asi am sa iti spun , sunt in stare f buna , daca se merita sa iti iei sh decizi tu , iar eu le dau cu tot cu flanse

Pana acum suna foarte bine. Ale mele au cazut de o data, si se simte, ba mai mult mi-au confirmat-o si mecanicii. Deci mai ramane sa imi spui daca sunt pe gaz sau ulei si ce firma. Multumesc mult.

Ar mai ramane - rezervor si parbriz!
stapanul ursilor
am parbriz nou original bmw heliomat si cu parasolar la 100 euro.....0723.77.67.67
Cypress
telescoapele sun pe gaz si sunt sachs super touring , numai ca din cate am obseravt unul este putin mai slab decat celalalt
monteria
rezervorul este fara pompa de benzina si cea de nivel.cred ca este un cost mare sa-l iei prin curierat, ca este foarte voluminos.daca ai vreo firma de curierat favorita da-mi datele lor, eu ii sun si ti-l trimit...
reactor_share
QUOTE (Cypress @ Sep 28 2009, 01:36 PM) *
telescoapele sun pe gaz si sunt sachs super touring , numai ca din cate am obseravt unul este putin mai slab decat celalalt

Nu stiu ce sa zic. As fi preferat ca amandoua sa fie in stare buna, daca nu chiar foarte buna. Asa este si la mine. Unul prost si unul un pic mai bun. Cu siguranta ale tale sunt mult mai bune ca ale mele, dar... as fi vrut ca amandoua sa fie in stare foarte buna.

Oricum raman deschis comunicarii pe tema amortizoarelor. Daca mai ai vesti eu sunt dispus sa le aud, pentru ca amortizoare imi trebuie neaparat.
reactor_share
QUOTE (monteria @ Sep 29 2009, 10:07 AM) *
rezervorul este fara pompa de benzina si cea de nivel.cred ca este un cost mare sa-l iei prin curierat, ca este foarte voluminos.daca ai vreo firma de curierat favorita da-mi datele lor, eu ii sun si ti-l trimit...

Inseamna ca eu pot sa le pun de le mine, ma refer la pompa de benzina si cea de nivel? Nu este o operatie complicata? Scuze ca intreb chestii de astea.

ca firma de curierat ar fi Urgent Curier si Cargus. Ai putea sa suni sa vezi cat ar costa transportul?

Cate kg are?
monteria
pai normal ca merg ale tale, rezervorul tot pe un vanos a fost.nu cred ca e prea greu ca E DE PLASTIC, DOAR CA E VOLUMINOS.e foarte simplu de pus pompa. am sa sun maine la curier
reactor_share
QUOTE (monteria @ Sep 29 2009, 03:53 PM) *
pai normal ca merg ale tale, rezervorul tot pe un vanos a fost.nu cred ca e prea greu ca E DE PLASTIC, DOAR CA E VOLUMINOS.e foarte simplu de pus pompa. am sa sun maine la curier

Am sunat acum la Cargus, si cunoscand o persoana de acolo, ei mi-au zis ca ei sunt cei mai scumpi. Ar mai ramane Fan Curierul si Urgent Curier. Faza e ca daca e usor, ti-l iau la volum. Oricum la Cargus cu 50 de ron ramburs - transportul ar mai ajunge inca 80 de ron (daca rezervorul are 25 kg am zis). Nu e o suma atat de mare. Dar daca ei sunt cei mai scumpi inseamna ca este si mai ieftin.
reactor_share
QUOTE (stapanul ursilor @ Sep 28 2009, 12:40 AM) *
am parbriz nou original bmw heliomat si cu parasolar la 100 euro.....0723.77.67.67

Multumesc Marius. Stiam ca ai parbriz OEM nou, dar nu am atatia bani. Am primit oferte mai avantajoase ca pret, dar bineinteles parbrize SH.
Multumesc oricum.
Ciupanezu
QUOTE (reactor_share @ Sep 29 2009, 03:58 PM) *
Am sunat acum la Cargus, si cunoscand o persoana de acolo, ei mi-au zis ca ei sunt cei mai scumpi. Ar mai ramane Fan Curierul si Urgent Curier. Faza e ca daca e usor, ti-l iau la volum. Oricum la Cargus cu 50 de ron ramburs - transportul ar mai ajunge inca 80 de ron (daca rezervorul are 25 kg am zis). Nu e o suma atat de mare. Dar daca ei sunt cei mai scumpi inseamna ca este si mai ieftin.

Īncearcă şi la Nemo Express, sunt foarte serioşi.
reactor_share
QUOTE (Ciupanezu @ Sep 29 2009, 09:24 PM) *
Īncearcă şi la Nemo Express, sunt foarte serioşi.

Uite ca de astia nu am auzit! O sa incerc.
monteria
mii de scuze, ieri si azi am avut niste zile de iad, am sa incerc maine sa dau de baietii aia de la Nemo
reactor_share
QUOTE (monteria @ Oct 1 2009, 09:10 PM) *
mii de scuze, ieri si azi am avut niste zile de iad, am sa incerc maine sa dau de baietii aia de la Nemo

Nu e nicio problema! Si eu am fost plecat din localitate. Sapt. asta poate o scoatem la capat.
reactor_share
Oare mai sunt sanse ca anul acesta sa fac rost de un rezervor la un pret decent?
ilie
am io rezervor de plastic impecabil de pe un e34 touring la 50 ron.
reactor_share
QUOTE (ilie @ Nov 10 2009, 10:08 PM) *
am io rezervor de plastic impecabil de pe un e34 touring la 50 ron.

Bravo.... Uite ca am dat reply in alt topic. Dar e bun si aici. Deci cum facem, ca pe realoem, zice ca s-ar potrivi, bineinteles daca e din plastic...
carlan
QUOTE (reactor_share @ Nov 12 2009, 01:15 AM) *
Bravo.... Uite ca am dat reply in alt topic. Dar e bun si aici. Deci cum facem, ca pe realoem, zice ca s-ar potrivi, bineinteles daca e din plastic...

am eu tot ceti trebuie tie si sunt si din iasi....si am 2 e34 la dezmembrat..0753189120
Dani88br
mane daca esti din bucuresti iti dau eu un rezervor de plastic de pe un e34 525i a fost de 90 de litri e cam murdar ca a stat afara sad.gif dar iti pot garanta ca nu e fisurat sau altele ca am mers cu masina aia care a fost rezervorul cateva luni bune si nu am avut nici macar un strop de benzina sub masina!
Eu ajung sambata dimineata in bucuresti anunta ma daca il vrei ti l dau cu 40 lei cu livrare smile.gif) ne intalnim undeva pan bucuresti,daca nu iti convine pretul negociem ca trebuie sa il cureti e cam murdarel sad.gif

mane daca esti din bucuresti iti dau eu un rezervor de plastic de pe un e34 525i a fost de 90 de litri e cam murdar ca a stat afara sad.gif dar iti pot garanta ca nu e fisurat sau altele ca am mers cu masina aia care a fost rezervorul cateva luni bune si nu am avut nici macar un strop de benzina sub masina!
Eu ajung sambata dimineata in bucuresti anunta ma daca il vrei ti l dau cu 40 lei cu livrare smile.gif) ne intalnim undeva pan bucuresti,daca nu iti convine pretul negociem ca trebuie sa il cureti e cam murdarel sad.gif
Telefon
0741 775 418
Am mai multe piese de e34 daca te intereseaza,mai am o gramada de timpenii luneta de spate 4 usi cu tot cu geamuri electrice,un motor m21,cesurile de bord relee abs senzorii aia din luneta si inauntru cred ca sunt de ploaie si lumini,imi fine intreaba de ce vrei tu mai am o gramada de piese!
carlan
alex poti sa vii sa iei rezervorul calam dat jos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.