Am vazut si eu episodul in sfarsit. Am asteptat sa ma bucur de o varianta HD pentru ca intr'adevar au prezentat imagini frumoase.
Singura parte proasta la HD-ul asta a fost praful. Dupa ce au intrat in tara, cele 3 supercar-uri erau acoperite de praf. Si nu s-au sfiit sa-l arate. Sunt convins ca le-au si spalat din cand in cand dar pe tot parcursul emisiunii, chiar si inainte de transfagarasan, le prezinta prafuite la maxim. Mi s-a facut mila de bordul acela de lambo pe care cineva a dat cu degetul sa se vada cat praf e.
In rest, reclama la dacia in stilul lor caracteristic, referinte peste referinte la rusi si multi tigani si caini vagabonti. Oarecum deranjanta gluma despre un cadou in forma unui tigan, dar... o fi umor britanic si nu-l pricep eu. E clar ca producatorii s-au informat bine legat de "romanisme", mai ales la faza cu hotelul rex si alte chestii gen ceai din benzinarie si tuica sau ce mai era aia.
Una peste alta, un episod reusit, nostim, mai ales cand James May spune ca italienii nu recunosc existenta romaniei (cu satnav de la audi, lol) dar Hammond se descurca foarte bine cu sistemul de pe Ferrari.
In concluzie, pentru mine, cireasa de pe tort este momentul cand 760iL-ul lasa o impresie mai buna decat AMG-ul "That made Stig so angry, he went home"

For me, its the little things that count