Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar piese e 30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
soare
Cumpar piese bmw e30 318is :servo frana,servo directie,volan sport momo indiferent de stare,toba sport,bara fata m tehnic 1sau2,sistem geamuri electrice buton.....motoras tot,dau la schimb stopuri pe stopuri tunning plus diferenta
mario.b
vrei toata servodirectia?? sau doar anumite parti dinea, am pompa de M40 si caseta de directie de M3 E36 . da-mi de veste daca esti interesat.
soare
vreau toata servo directie cu pompa cu vas cu caseta cu tot dar le ca banii este ?sa vad daca ma incadrez in buget?
Azeea
am eu volan Momo

http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=8402
Mihai_AMD
CITAT(soare @ Sep 21 2009, 09:12 PM) *
Cumpar piese bmw e30 318is :servo frana,servo directie,volan sport momo indiferent de stare,toba sport,bara fata m tehnic 1sau2,sistem geamuri electrice buton.....motoras tot,dau la schimb stopuri pe stopuri tunning plus diferenta

la servofrana te referi la pompa de frana sau la tulumba aia rotunda?
geam electric am decat de stanga o bucata de macara,de coupe...
daca vrei lamuriri uite nr meu 0767.451.624
soare
am rezolvat cu servo frana,mai ramane servo directia dar cred ca pe saptaman viitoarea ca am dat la facultate 15 mil si stau cam prost cu banii.mersi mult si cu macarau aia ce este ca nu am inteles exact e cu motoras butoane tot?
Mihai_AMD
CITAT(soare @ Sep 23 2009, 04:59 PM) *
am rezolvat cu servo frana,mai ramane servo directia dar cred ca pe saptaman viitoarea ca am dat la facultate 15 mil si stau cam prost cu banii.mersi mult si cu macarau aia ce este ca nu am inteles exact e cu motoras butoane tot?

deci macaraua...este decat pe stanga,pe dreapta este geam manual..
iti dau si buton ca am wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.