Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PROBLEMA CEAS BENZINA BMW E36
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
bebeto
Am o problema ... Deci, sa explic mai bine...am un BMW 316i e36 limo 1996 motor 1600

Mi-am dat jos bordul, sa schimb un bec. L-am demontat normal, cele 2 surubele, apoi am scos frumos cele 3 mufe din spate. Toate bune si frumoase, pana cand l-am pus la loc...NU SE MAI RIDICA ACUL LA BENZINA. Aveam peste 40 l. Cand pun contactul, se misca putin... Cand dau "demo play" la bord (tin apasat butonul de reset si pun contactul)... acele merg la maxim toate..coboara la loc...la fel si cel de benzina, deci nu e defect ceasul... Altceva, am incercat bordul pe alt BMW si merge, iar bordul de pe cealalta masina la mine nu merge...
Am pus si in scurt firele la sonda, nimic !!! Chiar daca era stricata sonda, trebuia sa se ridice acul la benzina .. nu?
L-am pus si pe tester...nu da nici o eroare...Ce poate avea? Are careva vreo idee? Pe alte masini, merge...la mine nu! Nici un electrician nu ii da de cap...

PLS, help !
tomado e28 owner
Trebuie sa verifici mufele si cablurile, poate ai miscat ceva si nu mai face contact. Mai verifica si panoul de sigurante...
bebeto
QUOTE (tomado e28 owner @ Sep 21 2009, 09:24 PM) *
Trebuie sa verifici mufele si cablurile, poate ai miscat ceva si nu mai face contact. Mai verifica si panoul de sigurante...

Am verificat cablurile...le-am masurat cu ampermetru...arata Ok. Asa am zis si eu, ca e intrerupt...
Am taiat mufele de la un bmw identic, avariat, le-am pus la mine, cu grija, fiecare culoare la culoare si acelasi numar..ca is numerotate si NIMIC ! ...
Sigurantele is toate bune...Pe diagnoza nu imi da nici o eroare... Nu mai stiu ce sa-i fac...s-au uitat o armata de electicieni la ea ca la TV ... unu se dadea mai bun ca altul, dar...se pare ca nu is buni daca nu ii da de cap...Asta e chiar imposibil de reparat? Nu cred... Mai stiu pe cineva, cu o pisicuta asemanatoare dar din 1992...Nu ii mergea km-trajul...Nimeni nu i-a dat de cap nici in zi de azi...cablu e bun, tot..ceasul e bun, la altul merge la el nu. Eu o trag acuma la fel, dar cu benzina...
Mihai_AMD
sa facem abstractie de faptul ca s-a umblat la ceasuri,considera ca a fost o coincidenta si s-a defectat ceva de prin spate,gen mufa d ela sonda de benzina...vezi si pe acolo
daca demo play merge si mai mult ceasurile tale merg la alta masina,e clar ca ceasurile nu au vina
bebeto
QUOTE (db85amd @ Sep 23 2009, 06:29 AM) *
sa facem abstractie de faptul ca s-a umblat la ceasuri,considera ca a fost o coincidenta si s-a defectat ceva de prin spate,gen mufa d ela sonda de benzina...vezi si pe acolo
daca demo play merge si mai mult ceasurile tale merg la alta masina,e clar ca ceasurile nu au vina

Asa este, dar sunt verificate firele, par OK... Pe diagnoza, nu imi da nici o eroare...Cand pun firele in scurt, nu se ridica ceasul, asta inseamna ca e intrerupt...dar de ce imi da OK cand le verific cu aparatul..si de ce nu imi da eroare pe tester...
Ciudata treaba....

P.s - firele sunt verificate din spate pana in bord..fir cu fir
tomado e28 owner
Nu te crampona de diagnoza, nu da raspuns la toate. Sonda din rezervor e buna? Daca ceasurile, mufele, firele, sigurantele sunt ok, asta mai ramane. Nu esti in Zona Crepusculara.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.