Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sonda apa...
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
tomado e28 owner
La sonda pentru temperatura apei am o mufa cu doua fire (e28 524td). Amandoua sunt de minus sau trebuie sa-mi vina si curent pe vreunul din ele?...
Mihai_AMD
CITAT(tomado e28 owner @ Sep 21 2009, 12:13 PM) *
La sonda pentru temperatura apei am o mufa cu doua fire (e28 524td). Amandoua sunt de minus sau trebuie sa-mi vina si curent pe vreunul din ele?...

la mine la m20 sonda pt apa are decat un pin in ea...la instalatia veche de jetronic erau 2 fire de minus intr-adevar,poate daca se rupea unul sa il infigi pe celalalt in sonda biggrin.gif
tomado e28 owner
Ma gandesc ca unul poate e pentru bujiile incandescente... Sunt greu de depistat astea cu minus:( Frate-meu zicea ca daca le cuplezi direct la masa, ar trebui sa sara ceasul in capat. La mine nu misca defel.
tomado e28 owner
Mister elucidat. Ambele sunt de minus. Le-am legat la masa si a sarit acul in partea cealalta. Nu verificase frate-meu bine. Mama ei de sonda... De doi ani ma plimb cu ea asa, pentru ca fostul proprietar mi-a zis ca ceasul e de vina...
Are cineva un cod pentru sonda de apa de M21?
tomado e28 owner
Completare: nu e nici unul din fire pentru bujii, pentru alea e o alta sonda pe bloc...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.