QUOTE (Shark @ Sep 12 2009, 10:37 PM)

Media ti-o arata asa de mica si la mers in afara orasului?
De ex mie la E38 imi arata de obicei in oras o medie de 18-26km/h iar in afara orasului cam 60-68.
Recordul exterior a fost un drum la Buc zilele trecute cand am reusit o medie la dus de 83km/h dar ma grabeam tare ... Asta a insemnat de 3 ori mers cu 50km/h (radare), in localitati cu 70-100 (cu iepure) si multe tronsoane cu 200km/h. Oricum, dupa o oarecare perioada de mers, daca fac un raport intre numarul total de km parcursi si timpul cat a durat, de obicei iese corecta viteza medie indicata de obc. Asa iese mica media aia, ce sa-i faci!
Raspunsul la a doua intrebare este NU, nu face media si cu 0km/h la semafor. Media se calculeaza (se schimba) doar in momentele cand masina se deplaseaza. Scrie si in carte treaba asta.
Nu, in afara orasului intr-adevar, creste, si e sa zicem intre 60 km/h, 70 km/h si 80 km/h. Si da Ciupanezule, ai dreptate, circul si in aglomeratie (e adevarat ca in perioada asta nu circul nici la niste ore prea aglomerate totusi). Deci e totul ok, asta vroiam sa stiu, ca parca mi se pareau putin ca mici, dar calculand absolut totul, cred ca e corect. Va multumesc!