Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar modul memorie SDRAM 128 Mb
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
Azeea
asptept oferte
Azeea
nu incap decat 2 placi de memorie biggrin.gif si mai am deja una de 128. cat e una de 512?
cristic
slabe sa mai gasesti noi, incearca mai bine la astia cu calc sh, sigur gasesti si sunt ieftine, daca tin eu minte bine ultima oara erau vreo 40-50 ron (max) poate gasesti si mai ieftine :nod:
Rotti
nu se mai gasesc in magazine de 2 ani, vindea un prieten un stick de 256 pc133 la 500 mii, o sa-l intreb maine daca il mai are...
Azeea
ok, da-mi un mesaj maine
George77
Ai grija ca astia profita pt faptul ca nu se mai gasesc si uite asa un mag de sh vindea un 256 la 133 cu un 1 500 000 si nu gresesc,de cacat
George77
Ah ,spre sa nu va luati acum dupa pretul asta pe care l-am spus eu ,ca va dati seama ca este japca pe fata ,sper sa nu inceapa sa se arate rechinii pe aici cu preturi fabuloase smile.gif
SUPERBEC
QUOTE (jaffar)
1.5 mil rol ?!?!?!?!? nesimtire.... oricine s-ar simti lezat.

Azeea, am gasit si eu acasa un sdram de 256mb, kingston (cine stie, cunoaste, si e made un USA nu in taiwan, iar chipurile sint toshiba :unibrow: )

zi cu cit gasesti pe la altii, sa-mi fac si eu o idee, si ti-l las mai ieftin smile.gif

ia de la jafar , sunt un fel de bmw al memoriilor.
Rotti
cine stie cunoaste, poate fi bmw cu 1.6 sau vreun reno cu 3 mii turbo smile.gif mai conteaza si chip-urile si pcb-ul, nu numai marca... kingston-ul acela a lui Jaffar provine probabil de pe un PC gen Dell, Packard Bell, etc. ca nu am mai auzit de chip-uri toshiba pe memorii...

Azeea am vorbit cu baiatul si mi-a spus ca inca o mai are, daca o vrei da-mi un pm, dar daca Jaffar ti-o da la aceiasi bani ia de la el, memoria de care iti spun eu e PQi, adica mai slaba...
Azeea
QUOTE (jaffar)
1.5 mil rol ?!?!?!?!? nesimtire.... oricine s-ar simti lezat.

Azeea, am gasit si eu acasa un sdram de 256mb, kingston (cine stie, cunoaste, si e made un USA nu in taiwan, iar chipurile sint toshiba :unibrow: )

zi cu cit gasesti pe la altii, sa-mi fac si eu o idee, si ti-l las mai ieftin smile.gif

am gasit la 40 ron/ 128mb sdram, deci ar fi 80 ron doua memorii de 128mb. spune un pret pentru kingston 256mb.

LA: sau poate te intereseaza un schimb biggrin.gif
florin83
eu am dat acum ceva vreme un sdram de 128 cu 500k.. deci cam ala e pretul.
Gabi_323i
eu am dat 2 sdram cu 500k ambele
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.