Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar capac diferential e30, carcasa mare
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
81DMC77
Dupa cum scrie si in titlu, cumpar capac diferential carcasa mare pt e30, cu 8 gauri.
tel: 0743-906718 ; sau pm
81DMC77
up....
81DMC77
... sau cineva, daca poate sa ma ajute cu un cod de pe capac, sa caut nou, sa fiu sigur ca se potriveste, plssss
81DMC77
Nimeni, nimic? sad.gif
81DMC77
up....
81DMC77
up...
81DMC77
up sad.gif
Mihai_AMD
CITAT(81DMC77 @ Sep 25 2009, 01:15 PM) *
up sad.gif

am dat zvon la niste amici din pitesti,poate avem noroc sa gasim la ei carcasa mare...smile.gif
te anunt
81DMC77
ups....
81DMC77
Deja ma dispera, cred ca-l vand pana la urma, daca am la cine sad.gif
81DMC77
sau cumpar diferential open, carcasa mare, numai daca are capac de e30.
81DMC77
Se poate inchide, am rezolvat.
Shark
Bravo! Am tot asistat la "chinuri" si ma bucur ca pana la urma ai rezolvat. Ai gasit capac sau ai luat unu' cu totu'?
81DMC77
CITAT(Shark @ Oct 12 2009, 04:09 PM) *
Bravo! Am tot asistat la "chinuri" si ma bucur ca pana la urma ai rezolvat. Ai gasit capac sau ai luat unu' cu totu'?

Am gasit numai capacul. Din pacate, unii mecanici arunca la fier vechi diverse chestii care se cauta. Prietenul asta al meu e mortal. Are si el un E30 324 td. Si-a facut rost de servodirectie, cu totul. Si-a montat rezervorul si pompa de servo pe masina si caseta de directie mi-a dat-o mie, el ramanand cu caseta de directie mecanica. Dar tot e bine ca are pompa si rezervorul smile.gif
Shark
Si la ce foloseste pompa si rezervorul? "Pompeaza" pe circuit inchis? laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.