Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand ptr E 30 - AC, MTEHNIC 1, interor complet
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
SUN 83
Asa cum suna si titlul exista de vanzare o instalatie de AC pentru E30 , M20 completa. asta inseamna: suport comperesor, compresor, tevaraie, aerorerma, instalatie electrica, electroventilator si evident buton! probleme....una dintre conductele vaporizatorului este fisurata...neatentia celui care a desfacut-o, ma rog defectul este reparabil, pret 300 euro, pentru cine doreste se pot face poze

MTEHNIC 1 asta inseamna bara fata, bara spate, eleron. bara fata este un pic jumulita, se vede si in poze, eleronul nu este stoc, este din fibra, pret 150 euro.

Ornamente laterale cu praguri 325 ix 50 euro.

Praguri camei 50 euro.

Interior complet 2 usi, mocheta, fete usi, scaune+ bancheta 150 euro.

Scaune + bancheta 4 usi 50 euro.

Volan Mtehnic 1, 100 euro.

Torpedou 25 euro.

Bascule complete cu tamburi 25 euro.

Preturile nu sunt batute in cuie 0764229932

ionusunt
QUOTE (SUN 83 @ Aug 30 2009, 03:10 PM) *
Asa cum suna si titlul exista de vanzare o instalatie de AC pentru E30 , M20 completa. asta inseamna: suport comperesor, compresor, tevaraie, aerorerma, instalatie electrica, electroventilator si evident buton! probleme....una dintre conductele vaporizatorului este fisurata...neatentia celui care a desfacut-o, ma rog defectul este reparabil, pret 300 euro, pentru cine doreste se pot face poze

MTEHNIC 1 asta inseamna bara fata, bara spate, eleron. bara fata este un pic jumulita, se vede si in poze, eleronul nu este stoc, este din fibra, pret 150 euro.

Ornamente laterale cu praguri 325 ix 50 euro.

Praguri camei 50 euro.

Interior complet 2 usi, mocheta, fete usi, scaune+ bancheta 150 euro.

Scaune + bancheta 4 usi 50 euro.

Volan Mtehnic 1, 100 euro.

Torpedou 25 euro.

Bascule complete cu tamburi 25 euro.

Preturile nu sunt batute in cuie 0764229932

nu vreau sa carcotez, DAR tongue.gif biggrin.gif ....vezii ca eu am dat 50 ron pe volan m tech 1. asta nu inseamna ca trebuie sa ceri 50 ron pe el,dar nici 400 ron laugh.gif altfel interiorul mi se pare la sub pret. pt aer pretul e ft bun (si s-ar putea sa ma intereseze,in fct de cum stau cu banii) ,la fel si m tech 1 e la sub pret.vezi cum reglezi de acolo tongue.gif
SUN 83
QUOTE (ionusunt @ Aug 30 2009, 03:17 PM) *
nu vreau sa carcotez, DAR tongue.gif biggrin.gif ....vezii ca eu am dat 50 ron pe volan m tech 1. asta nu inseamna ca trebuie sa ceri 50 ron pe el,dar nici 400 ron laugh.gif altfel interiorul mi se pare la sub pret. pt aer pretul e ft bun (si s-ar putea sa ma intereseze,in fct de cum stau cu banii) ,la fel si m tech 1 e la sub pret.vezi cum reglezi de acolo tongue.gif

<Merci de sfat! asa cum spuneam preturile nu sunt batute in cuie iar ca veni vorba de volan 50 de euro a costat imbracatul, asta nu am spus-o....arata impecabil, so, ca sa nu fie nici ca mine nici ca tine se poate da si la mai putin biggrin.gif important este sa si-l doreasca cineva.
franko
QUOTE (ionusunt @ Aug 30 2009, 03:17 PM) *

si eu am luat gratis volan de m-tech 2 si m-a dus imbracatul 100 de euro . Acum ar trebui sa le zic celor care vand sa-l dea gratis ???
ionusunt
QUOTE (franko @ Aug 30 2009, 09:48 PM) *
si eu am luat gratis volan de m-tech 2 si m-a dus imbracatul 100 de euro . Acum ar trebui sa le zic celor care vand sa-l dea gratis ???

tu esti ciupanezule? sau nici tu nu intelegi ce scriu ?
mind boost my friend. uita te la sun83. un raspuns frumos la un sfat deloc agresiv.omu nu specificase ca a dat 50 euro pe imbracat si asa mai departe.citeste ,intelege ceea ce se discuta ,si posteaza . si nu mai sta pe bmw club.ca vad ca va strica de tot forumu ala.eu doar i am dat un sfat cum ar putea sa isi regleze preturile ,nu sa scada totalul,pt ca unele sunt sub evaluate,& so on. ce va mai place scandalul ....se vede ca nu aveti ce face si stati tot timpul pe net...

sun83-ule ,te rog scuze ca m-am luat de mos franko,te rog considera un up de la mine acest post! bafta la vanzare.
mihaimmm
salut
ai cumva vreo poza cu pragurile kamei pe masina? sa vad si eu cum arata pe masina montate?
merci
Ciupanezu
QUOTE (ionusunt @ Aug 31 2009, 01:41 AM) *
mind boost my friend. uita te la sun83. un raspuns frumos la un sfat deloc agresiv.omu nu specificase ca a dat 50 euro pe imbracat si asa mai departe.citeste ,intelege ceea ce se discuta ,si posteaza . si nu mai sta pe bmw club.ca vad ca va strica de tot forumu ala.eu doar i am dat un sfat cum ar putea sa isi regleze preturile ,nu sa scada totalul,pt ca unele sunt sub evaluate,& so on. ce va mai place scandalul ....se vede ca nu aveti ce face si stati tot timpul pe net...

Hahahahaha! laugh.gif laugh.gif sarcastic_hand.gif

Dar ce ţi-au făcut ăia de pe celălalt forum de eşti aşa de īnverşunat? rolleyes.gif
franko
QUOTE (ionusunt @ Aug 31 2009, 01:41 AM) *

sun83-ule ,te rog scuze ca m-am luat de mos franko,te rog considera un up de la mine acest post! bafta la vanzare.

frate inca sunt in putere ... daca pe tine te-a imbatranit restaurarea imi pare rau laugh.gif (referitor la mos)
inteleg ce scrii dar ce incerc sa iti zic este ca pretul pus de el este un pret corect . Tie ti se pare ca un pret corect este un pret mare , conceptie total gresita . Pretul il face vanzatorul in functie de nevoia de a vinde acel lucru . Vroiam sa spun ca pretul la care ai luat tu volanul nu este un etalon .
Stai linistit ca am si alte treburi nu sa o ard pe forum ... si pe net tu stai tot timpul , cand lumea doarme tu postezi... laugh.gif
p.s : sun imi cer scuze ca ti-am poluat topicul , iti urez bafta la vanzare !
316i
Un pret corect este valoarea REALA a unui obiect. Atata vreme cat nu vinzi obiecte vechi de aur si argint.
Intotdeauna cand am cumparat ceva m-am uitat la el ce e: un plastic, un carton, un maner.
Maine poimaine o sa inceapa sa se vanda un volan (fara legatura cu volanul lui Sorel) cu un pret aberant doar pentru ca a fost pe masina mai stiu eu cui cursant si pentru ca a fost palpat de el.
Una sunt chilipirurile (cum a gasit andrei volanul sau cum am gasit eu seturile de RS-uri) si alta sunt preturile REALE.
htc-u
sal radiatoru de la instalatia de ac il ai ? si ar fi ok daca ai pune si ceva poze. ms si o zi buna
SUN 83
QUOTE (htc-u @ Sep 2 2009, 02:06 PM) *
sal radiatoru de la instalatia de ac il ai ? si ar fi ok daca ai pune si ceva poze. ms si o zi buna

Vin maine si pozele la AC
mihaimmm
QUOTE (mihaimmm @ Aug 31 2009, 07:32 PM) *
salut
ai cumva vreo poza cu pragurile kamei pe masina? sa vad si eu cum arata pe masina montate?
merci

?????
SUN 83
QUOTE (mihaimmm @ Sep 4 2009, 07:01 PM) *
?????

din nefericire nu am......uff, dar incerc sa le lipesc pe un urs sa-ti poti face o idee rolleyes.gif
SUN 83
gata pozele la AC
SUN 83
mai vine una cu defectul...
SUN 83
dar se pare ca mai tarziu ca acusi nu merge...
SUN 83
Hata, a venit iarna, nu mai vrea nimeni nu AC???
SUN 83
Up ! A venit caldura, nu vrea nimeni o instalatie de AC?? laugh.gif
Chychy
barile mtechnik 1 le vreau eu daca le mai ai. te-am sunat dar cred ca nu mai e bun nr.
SUN 83
QUOTE (Chychy @ Jun 16 2010, 09:59 AM) *
barile mtechnik 1 le vreau eu daca le mai ai. te-am sunat dar cred ca nu mai e bun nr.

DA! scuze , barile s-au vandut, 0720484482 sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.