Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 735i e23
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
bmw 735 e 23
VAND BMW 735I AN 1985,160KW,GEAMURI ELECTRICEFATA+SPATE,INCHIDERE CENTRALIZATA,ALARMA.ARE PLANETARA DREAPTA SPATE DEFECTA.
eclipsaus
QUOTE (bmw 735 e 23 @ Aug 28 2009, 09:16 PM) *
VAND BMW 735I AN 1985,160KW,GEAMURI ELECTRICEFATA+SPATE,INCHIDERE CENTRALIZATA,ALARMA.ARE PLANETARA DREAPTA SPATE DEFECTA.

niste poze si pret?
David
Ar fii bune cateva poze si un pret de stiut!... smile.gif
manole74
Si eu sunt curios sa vad cum arata masina! Sus cu poooooooozna tongue.gif
bmw 735 e 23
aveti si poze acum.referitor la pret..............astept ofertele voastre
iorgos
Frumos nu am ce zice. Daca nu aveam atatea datorii poate ma bagam la el. Bafta la vanzare
bmw 735 e 23
am clienti la el dar nu-l dau ca sunt criminali de masini,nu stiu ce inseamna un BMW.
il vand dar numai unuia ce ii curge in vene BMW biggrin.gif
iorgos
QUOTE (bmw 735 e 23 @ Aug 31 2009, 06:20 PM) *
am clienti la el dar nu-l dau ca sunt criminali de masini,nu stiu ce inseamna un BMW.
il vand dar numai unuia ce ii curge in vene BMW biggrin.gif

Eu cu siguranta stiu ce vrei sa spui.
eclipsaus
QUOTE (iorgos @ Aug 31 2009, 06:28 PM) *
Eu cu siguranta stiu ce vrei sa spui.

un pret estimativ totusi?
vreau sa zic ca modelul asta este primul model de bmw care-l stiu,
si caut de ceva timp unul intr-o stare cat de cat acceptabila.
la al tau vad ca interiorul se afla intro stare f buna, iar exteriorul
are nevoie de mici retusuri. deci poti spune un pret informativ.

p.s. am vazut destui killeri de BMW, si stiu despre ce vorbesti.
chiar am luat un e34 recent, si pot sa spun ca l-am salvat de la dezmembrare. biggrin.gif
bmw 735 e 23
nu stiu cat sa cer pe el.faceti niste oferte corecte si vorbim.o sa ma interesez si eu sa vad ce ar insemna un pret corect si comparam.
bmw 735 e 23
m-am interesat de preturi si cineva m-a sfatuit sa cer 2500 euro
eclipsaus
din pacate prea mult pentru bugetul meu.
bafta la vanzare.
bmw 735 e 23
QUOTE (eclipsaus @ Sep 1 2009, 09:49 AM) *
din pacate prea mult pentru bugetul meu.
bafta la vanzare.

pai dupa cum am zis............faceti o oferta
David
Incearca sa dai de raduch, un tip din Cluj cu un E32 750, el cauta un E23!
bmw 735 e 23
NIMENI NU VREA SA FACA OFERTA PT BMW?
bmw 735 e 23
pretul este de 1500 euro sau dezmembrez
Sportivu
il vand dar numai unuia ce ii curge in vene BMW

1500 euro e pretul criminalitatii tale? biggrin.gif Nu-l dezmembra, e pacat de el....E23-urile sunt rarute pe la noi.
bmw 735 e 23
QUOTE (Sportivu @ Sep 8 2009, 07:46 PM) *
il vand dar numai unuia ce ii curge in vene BMW

1500 euro e pretul criminalitatii tale? biggrin.gif Nu-l dezmembra, e pacat de el....E23-urile sunt rarute pe la noi.

dupa cum am mai zis........m-i se rupe sufletul sa il dezmembrez sau sa il dau la necunoscatori,dar daca il dezmembrez e mai bine ca macar se reincarneaza in alta masina.normal l-am cumparat pt mine dar nah am nevoie mare de bani si nah.....asta e
Shark
QUOTE (bmw 735 e 23 @ Sep 8 2009, 09:17 PM) *
dupa cum am mai zis........m-i se rupe sufletul sa il dezmembrez sau sa il dau la necunoscatori,dar daca il dezmembrez e mai bine ca macar se reincarneaza in alta masina.normal l-am cumparat pt mine dar nah am nevoie mare de bani si nah.....asta e

Scuze de offtopic dar ce-mi place faza asta cu reincarnatul!!! biggrin.gif Pe principiul asta, si BMW-urile duse la REMAT se reincarneaza, nu? In loganuri! (ca metalul se topeste si apoi este refolosit la fabricarea altor masini, asa am vazut noi pe Discovery laugh.gif )
coman cosmin
daca te apuci sa il dezmembrezi vreau si eu aripa dreapta.si stopul pe dreapta spate.
mersi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.