Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Am pus geamuri electrice si am nevoie de 4 dopuri...
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
tomado e28 owner
Imi trebuie 4 dopuri de plastic pentru fetele de usi, sa acopar gaurile ramase. Are cineva? Sau vreo idee ce sa lipesc sa nu arate urat. Multumesc.
poleposition
da si tu o tura prin magazine de piese, trebuie sa gasesti ceva care sa se potriveasca acolo...

ma tot gandesc si nu imi trece nimic prin cap.

In cel mai rau caz, iti faci tu sau rogi pe cineva sa iti faca din ceva plastic mai gros.
edutxu
QUOTE (poleposition @ Aug 27 2009, 08:09 PM) *
da si tu o tura prin magazine de piese, trebuie sa gasesti ceva care sa se potriveasca acolo...

ma tot gandesc si nu imi trece nimic prin cap.

In cel mai rau caz, iti faci tu sau rogi pe cineva sa iti faca din ceva plastic mai gros.

acele dopuri sunt la fel ca la urs sau la oricare vecitura care are geamuri electrice, deci le paote gasi la oricine desface ursi si se indura sa i dea acele plastice pe niscaiva parale smile.gif
tomado e28 owner
Astept oferte tongue.gif
Gxg
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 27 2009, 08:28 PM) *
Astept oferte tongue.gif

vezi ca sunt unele modele de dacia papuc care au spoiler din plastic pe spate. cred ca astea dupa 2000. spoileru vine prins pe aripi iar capu' surubului sunt mascate cu niste dopuri. le ajustezi daca este nevoie si le pui .asa mi am facut eu.
ionusunt
sau te duci si iti iei noi originale.nu cred ca sunt mai mult de 50 60 ron toate .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.