Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand cauciucuri 235/40 R18
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
MAD520
3 cauciucuri identice (si ca uzura) 235/40 R18

Pret 750 lei

Tel 0723949736
MAD520
ieri m-am uitat mai atent la ele si am vazut ca unul are o taietura pe talon, care este vulcanizata, deci nu cred ca este o mare problema.
cauciurile sunt aproape NOI (arata mai bine decat in poze), dar deoarece ala are problema pe care am mentionat-o, mai las la pret
600 lei (merge si schimb cu unele cu talon 45 - 50, pt ca le-am lasat la banii astia deoarece sunt prea mici pt ce am eu nevoie)
MAD520
UP!

2 cauciucuri in stare foarte buna (ca sa nu zic aproape noi) la numai 600 lei
plus al3lea bonus, in aceeasi stare doar ca a fost crapat putin pe talon si este vulcanizat
MAD520
up
MAD520
550 lei
MAD520
500 lei
MAD520
up! ...deci sunt aproape NOI. Nu le am pe masina pt ca au talon prea mic pt mine. 250 lei un 235/40 R18 aproape nou! ....ca cel cu taietura pe talon e practic cadou. sau poate sa ramana la mine. mi-e indiferent
MAD520
450 lei. sunt aproape noi.
batz
ce sunt?ca dupa profil par a fi dunlop.
MAD520
REGAL PREMIUM COMFORT
MAD520
400 lei
tunning-gsm
da-mi te rog un pm cu adresa ta ... si datele de contact ... saptamana viitoare va vezii un var de-all meu in bucuresti si tot le ia el pentru mine ...
tunning-gsm
saptamana asta nu a ajuns varul meu la bucuresti numai pe saptamana viitoare pe mierci ( ecel putin asha mi-a zis ) atuncii te va suna si iti va spune unde ii
merci anticipat
MAD520
up
MAD520
UP... sunt aproape noi
le dau pe toate 3 in banii astia!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.