Help - Search - Members - Calendar
Full Version: in cazul ridicarii restrictiei EURO 3 ce masina ati cumpara?
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
io'sŪ
interesant a fost azi un reportaj la stirile de pe protv de la 19:00
cica se va da drumul, in ciuda tuturor protestelor APIA, la inmatricularea oricarui autoturism indiferent de anul de fabricatie sau de norma de poluare, atata timp cat va trece de R.A.R. dar totusi vor fi diferente intre cotizatia anuala la impozit asigurare etc in functie de norma de poluare
eu zic ca e o veste cat de cat imbucuratoare, acum sa vedem si care vor fi scorurile
LE: cred ca vor fi FOARTE SEVERI la R.A.R

sa zicem ca totul va decurge cum se lauda mai marii acestei tari si avem posibilitatea sa mergem peste hotare sa ne cumparam o masina mai buna decat gasim in scumpa noastra patrie
ce ati cumpara?

daca as putea sa inmatriculez in ro o masina cu volan pe dreapta nu as ezita sa cumpat un NISSAN SKYLINE GT R 33/34 , daca nu, sigur as luat un 7-ar e38 indiferent de motorizare dar cu cat mai multe optiuni tongue.gif
sigur, daca as avea posibilitatea le-as lua pe amandoua :unibrow:
gangsta1
Optiuni sunt cate vrem dar finante ne trebuie nu??? laugh.gif
Ma-si decide cam greu ce monstru sa cumpar...dar mai mult ca sigur tot la BMW a-si ramane dar unul mai nou...si cu mai multi caluti!!! biggrin.gif
florin83
e36 325 coupe sau m3 e30
cristic
o pisicutza coupe 316 sau diesel dar cu motor max de 1900
CAT
e30 325i sau e30 M3
CAT
e30 m3 se gasesc. am vazut eu vreo 5 de vanzare asta vara in Lipstadtt - undeva in nordul Germaniei - preturi intre 7 si 20 de mii de euro. cam mult fatza de un 325 pe care il potzi aduce relativ usor la aceleasi performantze, da e m3 adevarat biggrin.gif
butcky
Un e36 coupe 1,8 is sau 2,0!!! Sau poate unul diesel in 4 usi... ma mai gandesc! :nod: Oricum nu vreau ceva f puternic ca am ursul pt asta.
Si daca o sa fac rost de mai mult malai vreau sa aduc o masina veche. Nu pot sa va spun ce, ca m-am gandit la mai multe, dar nu sunt neaparat BMW-uri! tongue.gif
TiL
E28 528, E34 530 sau E32 730 iar daca mi-as permite taxele: 535/735

Dar poate-mi sare salariu in sus si imi iau direct masina care o sa ma scoata la pensie: E38 wink.gif
Motorizari? De la 6 cil in sus, distributie pe lant, iron block.
florin83
QUOTE (jaffar)
e30 m3 direct.
e36 325 coupe.

te-ai luat dupa mine biggrin.gif

QUOTE (Butcky)
Oricum nu vreau ceva f puternic ca am ursul pt asta.

dizalu? :unibrow:
Azeea
e36 325tds iar daca se aproba aberatiile de taxe de care se discuta, un 318tds
Sorin
635csi ---- albastru cu dungi aurii biggrin.gif
Kane
Un Mini

:cool:
haifisch
alpina b6 2.8 e21 sau alpina b10 biturbo biggrin.gif
butcky
[quote=Butcky]Oricum nu vreau ceva f puternic ca am ursul pt asta. [/quote]

dizalu? :unibrow:[/quote]

da ma! E racheta diesel-ul asta... tongue.gif
Vb de ala cu motorul M5... :nod:
316i
Eu nu cred ca o sa-mi aduc nimic. tongue.gif
Ionut
ma, eu mi-as lua un e36 32o sau 325i cu cat mai multe optiuni, fara piele sau inca un e30 325i, tot cu multe optiuni... smile.gif
da_joint
mai ...da voi sunteti in bani de va permiteti e30 m3....ia aruncati un ochi pe mobile.de sa vedeti cat e unul.... :paranoid:
Cu banii aia iti iei aproape 2 e36 m3 :cool:
Sorin
QUOTE (Sorin)
635csi ---- albastru cu dungi aurii biggrin.gif

ah si un range rover diesel din 95 pt vremea ploiasa :unibrow:
da_joint
Eu sunt mai modest...iata una din variante....mai sunt dar tre sa le caut
http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?sr_qual...11111194257139&
Viper05
QUOTE (da_joint)
Eu sunt mai modest...iata una din variante....mai sunt dar tre sa le caut http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?sr_qual...1194257139&

Si eu mi-am dorit asa ceva dintotdeauna,dar pe zi ce trece cred ca nu o sa am una niciodata,nu neaparat ca nu imi permit una,dar nu cred ca mi-ar ajunge dupa aia banii de taxe ,impozite,benzina si alte tampenii

si on topic ,

o sa iau un e36 320i cat mai nou si cat mai full :unibrow: dar mai bine mai nou decat full
mertan
mi-ash lua un e36 compact c motor m52-2500 cmc.
alex230ro
Un 850i ar fi perfect biggrin.gif LE merge si un 635i biggrin.gif
da_joint
bine...bine....dar despre taxe nu zice nimeni nimik....???
macar orientativ....sa ne facem si noi o parere
Ionut
ce taxe ma...dale draq de taxe...aici visam la masini nu la taxe....vii tu repede cu taxele... :gib:
da_joint
QUOTE (Ionut)
ce taxe ma...dale draq de taxe...aici visam la masini nu la taxe....vii tu repede cu taxele... :gib:

:finger: :chain:
SUPERBEC
1.Lancia Delta Integrale Gialla sau Blue Lagos.

2. m3 E36 98/99
3. Skyline-u lu' Io's smile.gif
4.Mercedes S 600 din 98 .
5 Mercedes 600SL pana in 2001

oricum lancia e la mare distanta fata de restul in topul preferintelor. smile.gif

ca tot veni vb de taxe vamale, ele nu vor exista, nici tva nu se va mai plati.. doar faceti rar-ul la masina si o inmatriculati in romania.
aR99bMw
e30 m3 biggrin.gif
George77
seria 6 E24 M635csi sau un e12 impecabil pe care sa pot pune un motor puternic un 3.5turbo
mertan
un e34 m5 :eek: :eek: :eek:
io'sŪ
QUOTE (SUPERBEC)
1.Lancia Delta Integrale Gialla sau Blue Lagos.

3. Skyline-u lu' Io's smile.gif

1:bah.. daca nu ne-ai disperat cu kakatul asta de masina, ce ti-o place asa spectaculos la ea, intradevar ..fuge.. dar ...atat, am fost si eu intr-un timp fan LANCIA "KAKA-MAKA" integrale bla-bla dar crede-ma, este o mare javra de masina si nu pot spune ca fuge "vai... spectaculos!!!", nu are directie(ca sa o intorci pe o stradutza mai ingusta tre sa faci "intoarcerea din 5 bucati laugh.gif ), nu are frane, nu are nimic, zdrangane din toate cele, ca sa nu mai vb daca ai atins-o putin pana unde se indoaie si mai pot spune ca sunt multe..multe masini care ii dau mare clasa si chiar la fuga tongue.gif dupa parerea mea LANCIA DELTA BLABLA e o legenda moarta
3:cat despre SKYLINE :heart: :heart: :goodman: .. jos palaria... cu toate ca inca nu am apucat sa merg cu vre-unul :unibrow:
care din ele? GT R33 sau GT R34? tongue.gif

QUOTE (mertan)
un e35 m5
cum dreaq mai arat si asta ca nu am auzit niciodata tongue.gif LE am vazut ca ai corectat :dis:
io'sŪ
QUOTE (George77)
seria 6 E24 M635csi sau un e12 impecabil pe care sa pot pune un motor puternic un 3.5turbo

fugi d'aici mah... pey ce.. ala e motor puternic????? :ninja:
sixx
E36 325i coupe sau E24 635csi (in stare foarte buna).
SUPERBEC
io's ..biggrin.gif tu spui cu mana pe inima ca o masina care a castigat de 6 ori la rand campionatul mondial de raliuri, un kkt?

poate ti-ai facut o impresie gresita dupa ce ai mers cu vre-un cazan pe care l-au alergat si reparat niste baieti in spatele blocului?

masina are o singura mare problema, se rupe caroseria daca nu pui roll bar.

http://www.redline.lt/magazine/featured-ca...e/article/15/1/
George77
eu am spus 3.5 turbo pe care sa il ridic in putere mult mai usor si cu costuri nu f mari
George77
si poate ca mie imi ajunge ,ma satisface un 350hp pe un e12 cu un 3.5turbo
TiL
Eh, altfel vezi lucrurile cand ai 3,5 turbo in curtea ta biggrin.gif D-aia face io's shto-uri.
io'sŪ
QUOTE (TiL)
Eh, altfel vezi lucrurile cand ai 3,5 turbo in curtea ta biggrin.gif D-aia face io's shto-uri.
:ninja:
io'sŪ
QUOTE (George77)
si poate ca mie imi ajunge ,ma satisface un 350hp pe un e12 cu un 3.5turbo

WAW!!! :unibrow:
io'sŪ
QUOTE (SUPERBEC)
poate ti-ai facut o impresie gresita dupa ce ai mers cu vre-un cazan pe care l-au alergat si reparat niste baieti in spatele blocului?

masina are o singura mare problema, se rupe caroseria daca nu pui roll bar.

hehe.. daca asta ar fi singura problemaaaa...!!!
este un forum BMW, nu pot sa stau sa expun problemele unei.... LANCIA :puke:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.