Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sablon cruce far ???
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
stie sau are cineva vreun sablon de cruce de far pt e30?
imi daduse sheva unul anu trecut insa lam pierdut...
adica ma refer la cele 2 emisfere care alcatuiesc crucea aia din farurile de lunga smoked de e30
florin83
Despre asta e vorba?
edutxu
QUOTE (florin83 @ Aug 24 2009, 08:08 AM) *
Despre asta e vorba?

pe asta l am si eu...tot de pe aci de pe forul e luat
Mihai_AMD
da florin,ms smile.gif
Mihai_AMD
acum vine intrebarea....urechiusele alea de pe partea cu semicerc a sablunului,care urmeaza linia curbata a oglinzii,tr sa treaca prin oglinda si sa sa se rasuceasca pe partea din spate?adica tr date gaurele in oglinda ca sa intre piciorusele alea ?
sper ca sa inteles intrbarea......
Adrian Pintea
si o alta intrebare ce material negru se pune? caci daca vopsesti tabla cu negru de la caldura emanata de bec se evapora vopseaua pe sticla si in ttimp nu mai stii de ce nu mai vezi noaptea...aceeasi problema e si in cazul folosirii becurilor de pozitie colorate
Sheva
Eu n-am avut urechile alea la cruce, l-am fixat cu silicon transparent si sta perfect; in legatura cu vopseaua: eu n-am avut probleme din cauza caldurii nici la e28 nici la e36.
Adrian Pintea
Ce silicon transparent rezista la caldura? Eu am vrut sami fac sticle clare la proiectoare am lipit sticla de suport cu silicon transparent, dupa 5minute de cand ardea becul, siliconul se inmuia si se forma ca o ceata in proiector, siliconul emana ceva la caldura...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.