Help - Search - Members - Calendar
Full Version: a reusit cineva sa dezlipeasca geamurile de pe lunga?
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
mertan
nu vrea domnle... ce sa ii fac? apa clocotita sau feon puternic. nimic. e ciment siliconu ala. alte secrete?
ionusunt
QUOTE (mertan @ Aug 18 2009, 02:04 AM) *
nu vrea domnle... ce sa ii fac? apa clocotita sau feon puternic. nimic. e ciment siliconu ala. alte secrete?

pistol cu aer cald ?e 70 ron la hornbach. wink.gif einhel
mertan
QUOTE (ionusunt @ Aug 18 2009, 03:55 AM) *
pistol cu aer cald ?e 70 ron la hornbach. wink.gif einhel

e aceeasi cu feonu puternic. dau feon industrial. tot aia e. am sa mai insist... nush. daca are cineva, le platesc.
Sorin
baga-le in cuptor
little six bmw
forteaza dezlipirea siliconului cu un cutit inrosit in foc. cu atentie si multa rabdare, mie mi-a reusit. bafta
Viper05
QUOTE (mertan @ Aug 18 2009, 05:48 AM) *
e aceeasi cu feonu puternic. dau feon industrial. tot aia e. am sa mai insist... nush. daca are cineva, le platesc.

exista feon industrial?? blink.gif la ce se foloseste? sarcastic_hand.gif
Tytus
QUOTE (mertan @ Aug 18 2009, 02:04 AM) *

Blestemele mertane!
Ai grija sa nu ai pana noaptea prin munti,si sa fie un prezon sudat acolo.
evil (20).gif laugh.gif
Mihai_AMD
CITAT(mertan @ Aug 18 2009, 01:04 AM) *

eu am pus farul cu geamul in jos intr=o cratita cu apa 2cm cat sa acopere bine geamul si lam fiert cca 30min timp in care am mai completat apa ca se evapora...apoi imediat lam scos cu un patent sa nu ma friga si cu o mana il tineam si cu cealalta mana am impins cu o surubelnita geamul pe dinauntru...un geam am impins prea tare si sa spart iar celelalte 3 au iesit intregi...spor la treaba wink.gif
Ciupanezu
QUOTE (Viper05 @ Aug 19 2009, 02:06 AM) *
exista feon industrial?? blink.gif la ce se foloseste? sarcastic_hand.gif

De exemplu, de către tapiţeri.
ionusunt
QUOTE (db85amd @ Aug 19 2009, 01:46 PM) *
eu am pus farul cu geamul in jos intr=o cratita cu apa 2cm cat sa acopere bine geamul si lam fiert cca 30min timp in care am mai completat apa ca se evapora...apoi imediat lam scos cu un patent sa nu ma friga si cu o mana il tineam si cu cealalta mana am impins cu o surubelnita geamul pe dinauntru...un geam am impins prea tare si sa spart iar celelalte 3 au iesit intregi...spor la treaba wink.gif

bafta la ciorba de faruri laugh.gif nu uita sa pui si carne tongue.gif si leustean,bineinteles biggrin.gif
b86dtm
eu le-am desfacut in cuptor electric,am incercat cu feon de mare putere cu apa clocotita si nu se inmuia deloc siliconul ala,le-am dat un pic la cuptorul electric si cadeau geamurile singure.
Viper05
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 19 2009, 09:50 PM) *
De exemplu, de către tapiţeri.

ala e pistol cu aer cald
Ciupanezu
Au şi feon industrial.
ciprian_pwr
am incercat si eu in cuptorul cu microunde dar a inceput sa fulgere tare de tot si nu stiam cu sa il scot mai rpd din priza biggrin.gif sad.gif
xox
huh.gif Serios?
capitanu
Cu pistolul cu aer cald se scot foarte usor. doar ca trebuie sa l incalzesti tot timp de vreo 3 minute apoi sa te concentrezi pe zona unde vrei sa incepi (unde bagi surubelnita prima data).
Am incercat si eu faza cu fiertul si pana la urma tot la ciocan am ajuns biggrin.gif.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.