Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand e36 325i INMATRICULAT
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Servicii Diagnoza
Vand e36 Cosmos Schwarz 2.5i Vanos 192cp din 11.1992 si 270.000 km. Masina este INMATRICULATA de 1 an de zile in Romania.

In Germania a avut un singur proprietar, in Romania de asemenea, eu sunt primul proprietar.

Este masina mea, eu am adus-o in tara in mai 2008 la 250.000 km si am inmatriculat-o in septembrie 2008. De atunci a mers doar cu ulei MOTUL 10w40 iar consumabilele au fost schimbate la 8000 km. In Romania am mers cu ea doar 10.000 km, restul de 10.000 i-am facut in afara tarii.

Ca si optiuni ar fi o lista destul de lunga, asa ca o sa le insir mai jos:

Exterior:

- Bara fata M-tech
- Bara spate M-tech
- Praguri M-tech( care inca nu le-am pus pe masina)
- Jante M-paket e46 ORIGINALE cu cauciucuri Vredestein Ultrac 245/40/17 pe spate si Dunlop Sport 225/45/17 pe fata---- si fata si spatele sunt ca noi, au uzura de maxim 15 %
- Spalatoare de faruri
- Stopuri M3
- Proiectoare cu geam clar
- Grila si nas de facelift
- Semnale fumurii
- Parbriz nou Pilkington ( mi l-au spart cand au vrut sa scoata chederul la vopsitorie)
- Xenon pe faza scurta

Interior:

- Dublu clima
- Tapiserie din piele cu scaune sport ELECTRICE si incalzite
- OBC
- Pilot automat
- Cotiera
- Volan M-tech
- Geamuri electrice fata - spate
- Trapa electrica
- Pachet lumini ( lampa cu spoturi, parasolare iluminate si compartiment motor iluminat)
- Oglinda retrovizoare cu senzor antiorbire ( se inchide la culoare noaptea cand bat farurile din spate)

Tehnic:

- Autoblocant carcasa mare 3.15
- Frane spate de 2.8 (cu discuri ventilate noi)
- Discuri fata noi Brembo
- Suspensie M-tech (inca nu am pus-o pe masina, nici in poze deci nu este)

Audio: Toate cele enumerate mai jos au fost cumparate noi si inca au facturi si garantie!

- MP3 Clarion ( http://www.***********/produse/CD_Pl...on/DXZ788RUSB/ )motorizat si aprox. 750 culori posibile pt display si butoane
- Difuzoare component 13cm + tweeter MAC Audio
- Difuzoare spate pe 3 cai 6x9(puse cu adaptoare) Hifonics Zeus( http://www.***********/produse/Difuz...S_ZXi_683_Mk2/ )

Masina merge foarte bine din toate punctele de vedere, motorul "trage" foarte foarte bine...Absolut toate optiunile enumerate mai sus sunt perfect functionale

Ofer si test drive gratuit pentru cei interesati dar nehotarati.

Pretul este 5400 E si masina poate fi vazuta/testata in Bucuresti. Se negociaza la fata locului doar cu cineva cu adevarat interesat.

Exista si varianta vanzarii la un pret redus daca de pe masina iau jantele,autoblocantul,pilotul automat,cotiera etc. Varianta aceasta o iau in calcul doar daca intr-o luna de zile nu se vinde completa cuiva care apreciaza masina asa completa cum este.

0720.348.977
ionusunt
QUOTE (Servicii Diagnoza @ Aug 15 2009, 06:24 PM) *
Este masina mea, eu am adus-o in tara in mai 2008 la 250.000 km si am inmatriculat-o in septembrie 2008. De atunci a mers doar cu ulei MOTUL 10w40 iar consumabilele au fost schimbate la 8000 km. In Romania am mers cu ea doar 10.000 km, restul de 10.000 i-am facut in afara tarii.

salut robert! andrei sunt ,prieten cu vladut.imi cer scuze ca postez ca musca in fundul calului ,dar mi a sarit in ochi treaba cu motul ul . cum ti a mers cu el ? cat ti a papat in ±8000 km sa zicem ,ai fost multumit?cum mergeai cu ea ? talpi des ?nu prea des? si cum e ca pret /calitate fata de castrol 10w60 ? smile.gif cel mai bine da mi private message ca sa nu incarcam topicul de off topicuri

bafta cu vanzarea,masina e superba!sper sa ajunga pe mainile unuia care o merita. sper sa iti merga bine epatrusasele ! zic asta ca altii se plang de ele (Vezi batz! )
Servicii Diagnoza
Salut Andrei. Iti raspund aici daca tot ai intrebat, ca poate mai sunt si altii interesati. Am mers cu castrol RS 10w60 cam 3000 km,timp in care mi-a halit cam 700 ml...si vanosul era mai zgomotos, dupa care am bagat Motul la sfatul unui prieten.

De atunci am facut 2 schimburi cu Motul 10w40 iar in 8000km vreau sa-ti spun ca nu am mai completat cu o picatura macar...la acelasi stil de mers. Nu merg nici foarte tare, dar nici incet. Una peste alta eu sunt mai mult decat multumit de Motul. In toti acesti 8000km intre schimburi, uleiul a ramas perfect curat.(asta poate si pt ca nu am filtre "SPORT" care sa bage tot praful in motor)
Iar ca pret...este mai mult decat rezonabil Motulul. Este cam 35 ron/l

Multumesc, si eu sper sa ajunga pe mainile cuiva care sa aprecieze, ca sa nu fiu nevoit sa dau jos de pe ea dupa atata munca depusa.

Cat despre e46...sper sa nu fie probleme mai ales ca stiu masina de ceva vreme,stiu cine a condus-o, si stiu cum s-a avut grija de ea. Practic deasta dau pisica,pt ca stiu ca iau o masina la fel de buna, altfel nu o dadeam prea curand.

ionusunt
mersi pt sfat. clar ma bag si eu pe motul. cool.gif
Ciupanezu
Castrol 10W-60 oricum nu era recomandat pentru motorul lui.
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 20 2009, 11:40 AM) *
Castrol 10W-60 oricum nu era recomandat pentru motorul lui.

iti spun eu ca este f bun. wink.gif nu bate nimic in el dupa ±8 ani de talpi.doar disparea ca e subtire.
batz
bai asta nu ma plang de e46,spun doar ca as fi schimbat destule lucruri la el smile.gif
ionusunt
QUOTE (batz @ Aug 20 2009, 02:20 PM) *
bai asta nu ma plang de e46,spun doar ca as fi schimbat destule lucruri la el smile.gif

ca la urs e36 & so on...ii ziceam in ideea sa nu creda ca daca a luat epatrusase nu o sa cada neam nimic in ea .ca nu e asa. tu stii cel mai bine tongue.gif
Ciupanezu
QUOTE (ionusunt @ Aug 20 2009, 02:09 PM) *
iti spun eu ca este f bun. wink.gif nu bate nimic in el dupa ±8 ani de talpi.doar disparea ca e subtire.

Este mai bine să respecţi recomandările producătorului.

Nu, chiar dimpotrivă, este un ulei gros.
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 20 2009, 06:40 PM) *
Este mai bine să respecţi recomandările producătorului.

Nu, chiar dimpotrivă, este un ulei gros.

iti spun eu sigur ca e mai apos...le am si comparat face to face ..stiu ca e bine sa le respecti,dar din moment ce uleiul 10w60 (tot cu 10) este recomandat pt motoare de turatie inalta,nu vad ce rau ar face....si nici nu a facut vreun rau.
hai sa mutam discutia la uleiuri ca i facem praf lui robert topicu. laugh.gif
Ciupanezu
Cum le-ai comparat?

Ce crezi că īnseamnă 10W-60?
5W-30 este un ulei mai subţire.
De ce?
Pentru că are indicii de vāscozitate mai mici.
Primul grup de cifre indica vāscozitatea la rece şi al doilea grup de cifre indică vāscozitatea la cald.

Nu cred că stricăm topicul, totuşi vorbim de nişte detalii tehnice. smile.gif
Peter Pan
10 la rece este o vascozitate mare, gandeste-te cum este uleiul asta iarna la -10 grade....marmelada..
Servicii Diagnoza
QUOTE (ionusunt @ Aug 20 2009, 03:47 PM) *
ca la urs e36 & so on...ii ziceam in ideea sa nu creda ca daca a luat epatrusase nu o sa cada neam nimic in ea .ca nu e asa. tu stii cel mai bine tongue.gif

In primul rand nu am plecat de la ideea ca vand pisica sa iau ceva "la care sa nu cada nimic", pt ca la pisica, de cand e la mine, chiar nu a cazut nimic.Vladut si cine ma mai cunoaste, stiu treaba asta. Masina merge fara cusur. De altfel si ursul pe care l-am avut si pisica asta au mers excelent cat timp au fost la mine.

In al doilea rand imi doresc ca e46-le sa fie macar la fel de bun ca pisica, deoarece pentru mine masina(motorul) asta este un etalon de fiabilitate.

In al treilea rand , daca nu intervenea treaba cu e46-le, care a fost ceva de moment, nu ceva planuit sa cumpar eu e46, nu vindeam pisica asta mult timp de acum in colo.

Astept si doritorii la un test drive.

Pretul este de 5000 E asa cum este masina sau 4500 fara jante. Daca se vrea un pret mai mic pot sa mai scad, luand blocantul,pilotul automat,muzica etc.

Rog daca se poate sa se continue discutia despre uleiuri pe aria alocata.Multumesc
Servicii Diagnoza
Se poate inchide, s-a vandut.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.