Help - Search - Members - Calendar
Full Version: galerie de admisie
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
marius_2908
salut lume am o problema cu galeria de admisie imi arunca cam mult ulei pe acolo motorul este murdar varza stie cineva daca se poate repara este din plastic de pe o masina 325 tds 97 e36 sau daca are cineva de vanzare si la ce pret sau fac schimb cu o alta galerie de aluminiu +diferenta daca este nevoie dar cat mai repede cu putinta va rog mult pierd tot uleiul pe acolo si mai vreau si furtu pt.injectoare multumesc .
tomado e28 owner
E turbina praf? Sau de unde iti ajunge tie ulei in admisie? blink.gif Si intercoolerul e murdar de ulei?
TiL
chiar asa.... esti sigur ca galeria e de vina? Pe unde pierzi uleiul?
marius_2908
QUOTE (marius_2908 @ Aug 7 2009, 01:07 PM) *
salut lume am o problema cu galeria de admisie imi arunca cam mult ulei pe acolo motorul este murdar varza stie cineva daca se poate repara este din plastic de pe o masina 325 tds 97 e36 sau daca are cineva de vanzare si la ce pret sau fac schimb cu o alta galerie de aluminiu +diferenta daca este nevoie dar cat mai repede cu putinta va rog mult pierd tot uleiul pe acolo si mai vreau si furtu pt.injectoare multumesc .

cine ma poate ajuta cu sfaturi va rog sa imi dati pe mess marius_2908 multumesc fratilor.

care stiti un mecanic bun in constanta pt ca eu sunt din cta sa imi spun daca este chiar galeria de vine sau poate este alceva de vina .plz
Dani88br
din 2 e 1 ori turbina ori sunt semeringurile de la supape,succes!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.