Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VAND CAPACELE BBS RM
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
ionusunt
VAND CAPACELE BBS RM
3 BUCATI ,E VORBA DE SURUBUL MARE DIN MIJLOC (HEXAGONUL ) ,NU AU EMBLEME ,SI NICII PARTEA CARE ACOPERA PREZOANELE (cercul care se prinde in jurul lui) 100 ron negociabil (pe ebay e 20 de euro unul ! ) .... nu merg la bbs RS ,si nu cred ca merg(dar nu sunt sigur) nici pe bbs bmw oem.

0765441280
ionusunt
QUOTE (ionusunt @ Aug 6 2009, 02:12 PM) *
VAND CAPACELE BBS RM
3 BUCATI ,E VORBA DE SURUBUL MARE DIN MIJLOC (HEXAGONUL ) ,NU AU EMBLEME ,SI NICII PARTEA CARE ACOPERA PREZOANELE (cercul care se prinde in jurul lui) 100 ron negociabil (pe ebay e 20 de euro unul ! ) .... nu merg la bbs RS ,si nu cred ca merg(dar nu sunt sigur) nici pe bbs bmw oem.

0765441280

sau schimb cu 2 embleme de bmw originale si tipla
ionusunt
deci eu nu inteleg.cand nu exista de vanzare toti vor.acum sunt si nu vrea nimeni ? oricum asa e la romani am observat....hai sa cumparam de la x si y ca e mare cursier ,si chit ca cere un pret prea mare ,de multe ori exagerat , noi la el ne ducem ,ca asa e trendi sau nu stiu ...pana mea.inchideti topicul.eu nu mai vand nimic.jur.
l-am mai auzit pe unu nu vreau motor la 300 de euro(de pe masina adusa din uk) ca iau de la cursieru x cu 800 .

deci
ori imi dati 1000 de euro pe ele.ca sunt mare cursier.ori inchideti topicu laugh.gif
CRM112
e criza nene, nu se vinde nimic, nu se cumpara nimic tongue.gif nici macar schimburi. piata e f f nesigura smile.gif

....up smile.gif
Ciupanezu
QUOTE (ionusunt @ Aug 10 2009, 02:20 AM) *
deci eu nu inteleg.cand nu exista de vanzare toti vor.acum sunt si nu vrea nimeni ? oricum asa e la romani am observat....hai sa cumparam de la x si y ca e mare cursier ,si chit ca cere un pret prea mare ,de multe ori exagerat , noi la el ne ducem ,ca asa e trendi sau nu stiu ...pana mea.inchideti topicul.eu nu mai vand nimic.jur.
l-am mai auzit pe unu nu vreau motor la 300 de euro(de pe masina adusa din uk) ca iau de la cursieru x cu 800 .

deci
ori imi dati 1000 de euro pe ele.ca sunt mare cursier.ori inchideti topicu laugh.gif

Te referi la r@cerii aia cu preturi mai mari decat la Bavaria? laugh.gif
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 10 2009, 11:03 AM) *
Te referi la r@cerii aia cu preturi mai mari decat la Bavaria? laugh.gif

da ma men ....plus ca eu niciodata nu am dat nimic pe forumu asta laugh.gif
ionusunt
deci 1000 euro......up ! NENEGOCIABIL ! laugh.gif
316i
Vorb'aia daca tot e criza, de ce sa ieftinim produsele ca sa poata lumea sa cumpere in continuare. Da' ce-stem prosti, cerem dublu pe ele ca fraerii n-au incotro. Aviz unor vanzatori 4tunaristi.
ionusunt
pai ce-are ? biggrin.gif
alex230ro
bai ca v-am prins pe amandoi pe topic de unde dracu iau si io niste 17-uri decente la cazan?
biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (alex230ro @ Aug 11 2009, 08:36 AM) *
bai ca v-am prins pe amandoi pe topic de unde dracu iau si io niste 17-uri decente la cazan?
biggrin.gif

de la batz wink.gif star spoke uri. nogaro silber wink.gif
batz
pleau!! asa e.eu am alea ;;) vbm pe messagerul cu voce!
ionusunt
5000 nenegociabil.....sunt bbs frate....de curse...asta m3 vrum .....ma duc sa fac driftuleanu cu smartu laugh.gif bun shoz biggrin.gif
Ciupanezu
Baga-le pe 4tuning la pret dublu si scrie "Pentru pasionatii de curse!"

laugh.gif
ionusunt
pai tu crezi ca aia nu mi au dat ban deja ? i-am facut cocalari laugh.gif
Ciupanezu
Adevarul doare. laugh.gif
ionusunt
in 3 ore mi au dat...chiar ca laugh.gif ...a uitasem ....chiar ca boss laugh.gif laugh.gif
ionusunt
deci sa inchida cineva topicul...la sub pret nu le vrea nimeni...la suprapret nici atat laugh.gif ...asa ca le tin pt mine sa fie acolo ,eu le dadeam pt ca mi am comandat pe ebay din aluminiu polishat.....noi noutze.... si mai e lume cu jante si fara capacele....asta e nu vrea nimeni ok...
NU MAI SUNT DE VANZARE! CER INCHIDEREA TOPICULUI !!!
batz
frate,te agiti degeaba...toti vor piese dar comenteaza..eu zic sa pastrezi piesele si gata...smile.gif))) ca vba aia boss e fortzaaaaaaaaa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.