Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand roti - jante 15" 4x100 7.5 J (205/50/15)
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
franko
Jantele sunt in stare foarte buna , nu sunt sudate\indreptate\strambe etc. . Cauciucurile sunt aproape noi (de vara) .
Dimensiune cauciucuri : 205/50/15 .
Sunt echilibrate ,trebuiesc doar montate pe masina si atat ! Rotile includ si prezoane !
Poze :

Pret : 400 E
Telefon : 0721.944.888
Le vand deoarece toti prietenii ma bat la cap sa imi pun setul de borbet A pe care il tin in garaj de peste un an laugh.gif
uwe
pai si pui borbet A cum "are toata lumea" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ionusunt

sa fi si tu cool.ce dreacu laugh.gif laugh.gif bafta cu vanzarea.ti le as lua dar am altele pe cap.sunt numa bune pt iarna biggrin.gif
uwe
mai bine le pastrezi ...o sa-ti para rau dupa ele la un moment dat
Ciupanezu
Probabil ca are el ceva in plan daca le vinde. tongue.gif
franko
QUOTE (uwe @ Aug 4 2009, 08:55 PM) *
pai si pui borbet A cum "are toata lumea" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

da laugh.gif . Mie chiar imi place cum arata ursu cu borbet A laugh.gif
QUOTE (ionusunt @ Aug 4 2009, 09:02 PM) *
sa fi si tu cool.ce dreacu laugh.gif laugh.gif bafta cu vanzarea.ti le as lua dar am altele pe cap.sunt numa bune pt iarna biggrin.gif

oai sa nu fiu si eu cool ?laugh.gif . Pai daca nu iau banii astia pe ele se transforma in roti de iarna.

QUOTE (uwe @ Aug 4 2009, 09:48 PM) *
mai bine le pastrezi ...o sa-ti para rau dupa ele la un moment dat

da...si eu ma gandeam la asta... dar totusi nu mai am loc de roti si borbeturile le tin de un an si in garaj ... a venit si vremea lor

QUOTE (Ciupanezu @ Aug 4 2009, 10:11 PM) *
Probabil ca are el ceva in plan daca le vinde. tongue.gif

am , un urs trantit pe sosea... care merge pe bile laugh.gif
franko
sus cu ele
ionusunt
ia ti BBS RS !!!!!! si da foc la BORBET A laugh.gif
franko
mie imi plac astea !!!!!!!
haristeas51
QUOTE (ionusunt @ Aug 9 2009, 02:55 PM) *
ia ti BBS RS !!!!!! si da foc la BORBET A laugh.gif

+1
franko
nu intram in polemica haru mic ,e ca si cum ti-as zice da foc la pisica si ia-ti urs !!! laugh.gif
ionusunt
da dar pisica lui haru are rs uri tongue.gif biggrin.gif si de 17 biggrin.gif
sa nu intru si eu in polemica(urs cu borbet a = pisica de1.8 de bg biggrin.gif )
PS : just kidding tongue.gif
franko
p.s : i know laugh.gif
Ciupanezu
Borbet A-urile lui franko nu prea se compara cu alte Borbet A-uri din Romania.
franko
laugh.gif mersi ... da , sunt borbet a noi...
Ciupanezu
E cam mare diferenta intre niste jante sudate, indreptate de nu stiu cate ori, revopsite de alte ori si niste jante noi noute.
franko
snf (45).gif
tomado e28 owner
Off-topic: sunt curios cum va arata post-ul nr. 1000 al lui Ciupanezu biggrin.gif
On-topic: gusturile nu se discuta smile.gif Important e sa fie in stare buna, orice model ar fi pe placul proprietarului tongue.gif
franko
multumesc tomado . Am jante si cauciucuri noi care le tin in garaj cam de un an fiindca am fost incepator si nu am vrut sa le zgarii avand talonul foarte mic la cauciuc (215/40/16 pe 9j care vin intinse pe janta , deci e mai mic de 40 talonul)
316i
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 9 2009, 08:22 PM) *
Borbet A-urile lui franko nu prea se compara cu alte Borbet A-uri din Romania.

Mai am o cunostinta cu un urs proaspat reconditionat care si-a luat borbet A noi acum vreo doua luni. Pana mea....
Ciupanezu
Inseamna ca pasiunea nu are limite. laugh.gif
franko
pasiunea niciodata nu a avut , buzunarul mai are din cand in cand... sad.gif
franko
uuup !!!
ionusunt
QUOTE (franko @ Aug 10 2009, 10:33 AM) *

pai daca stii ca buzunaru ala are limite laugh.gif de ce le dai cu 400 euro ? nu vreau sa carcotez, dar jantele alea nu fac 400 euro. sunt misto, sunt vintage, sunt rare(greu de gasit) ,dar la 400 de euro gasesti rm ,sau poate daca ai noroc chiar rs. eu inca o data nu vreau sa carcotez, iti dau doar un sfat, daca vrei sa le dai, mai scade la bani.
franko
am zis ca uneori buzunarul are limite . Nu este cazul la mine , ai sa razi dar daca nu iau fix 400 de euro nu le dau . Pretul nu este negociabil . Eu stiu ce jante am si numai pe cauciucuri am dat 250 de euro . Daca jantele astea nu fac nici 150 de euro ...
Vreau sa le vand mai mult ca sa am un motiv serios sa imi pun a-urile fiindca nu prea mai am loc de depozitare . Dar in cazul in care nu imi iau cat vreau pe ele nu le vand .
316i
Ma nene vezi ca un set de BBS RC 8Jx17 impecabile cu buza polisata cu tot cu cauciucuri le da Visan din Pitesti cu 400 de euro. Alpina pe 18 cu tot cu gume iarasi 400 de euro.
Nu te supara pe mine dar nu e ca si cum vinzi Alpina pe 18 din doua bucati ca sa fie vreo raritate. Macar de ar fi fost cu buza cromata si neatinse.
Pretul cauciucurilor din momentul in care au fost montate pe janta scade cu 35% indiferent de marca si dimensiune.
Mai bine le pastrezi de iarna...
ionusunt
QUOTE (franko @ Aug 10 2009, 10:33 AM) *

pasiunea ta ,buzunarul tau,eu asta inteleg din asta...vezi ca te contrazici singur laugh.gif

QUOTE (franko @ Aug 15 2009, 05:34 PM) *
am zis ca uneori buzunarul are limite . Nu este cazul la mine , ai sa razi dar daca nu iau fix 400 de euro nu le dau . Pretul nu este negociabil . Eu stiu ce jante am si numai pe cauciucuri am dat 250 de euro . Daca jantele astea nu fac nici 150 de euro ...
Vreau sa le vand mai mult ca sa am un motiv serios sa imi pun a-urile fiindca nu prea mai am loc de depozitare . Dar in cazul in care nu imi iau cat vreau pe ele nu le vand .

hai faaataa laugh.gif
franko
QUOTE (316i @ Aug 15 2009, 09:05 PM) *
Ma nene vezi ca un set de BBS RC 8Jx17 impecabile cu buza polisata cu tot cu cauciucuri le da Visan din Pitesti cu 400 de euro. Alpina pe 18 cu tot cu gume iarasi 400 de euro.
Nu te supara pe mine dar nu e ca si cum vinzi Alpina pe 18 din doua bucati ca sa fie vreo raritate. Macar de ar fi fost cu buza cromata si neatinse.
Pretul cauciucurilor din momentul in care au fost montate pe janta scade cu 35% indiferent de marca si dimensiune.

eu nu ma supar , preturile variaza in functie vanzator si de marfa . Multi au spus ca am fost nebun ca am dat app 2000 de euro pe borbet a + cauciucuri , dar am considerat ca daca vreau ceva bun trebuie sa platesc pretul . Pana la urma eu am pus un anunt de vanzare , daca se dau bine daca nu iarasi bine . Nu am de ce sa scad pretul la ele deoarece nu stau in niste roti. Asta este pretul pe care eu consider ca il merita si asta il cer.

QUOTE (ionusunt @ Aug 15 2009, 09:07 PM) *
pasiunea ta ,buzunarul tau,eu asta inteleg din asta...vezi ca te contrazici singur laugh.gif

am precizat din cand in cand ... acum nu e momentul
p.s : ionusunt , incearca cu 399 de euro sa vezi ca nu le dau laugh.gif
Ciupanezu
QUOTE (316i @ Aug 15 2009, 09:05 PM) *

Asta i-am zis şi eu.
ionusunt
QUOTE (franko @ Aug 15 2009, 09:12 PM) *
am precizat din cand in cand ... acum nu e momentul
p.s : ionusunt , incearca cu 399 de euro sa vezi ca nu le dau laugh.gif

eu zic sa faci o licitatie laugh.gif sau chiar,de ce nu, ia incearca pe ebay. wink.gif laugh.gif

PS :in romania vad ca preturile variaza in fct de vanzator,nu de marfa.si aici sa nu se supere nimeni....aruncati un ochi peste toate anunturile sh ,...si ve ti vedea ca piesa x la cursieru y e 1000 de euro ,iar la alt om e 700 -pur exemplu general smile.gif parera mea e ca inainte sa pui ORICE la vanzare, te uiti frumos la anunturile din jurul tau ,iti faci o idee despre ceea ce e pe piata,si in functie de asta si de ce ai tu de vanzare,stabilesti un pret. mie asa mi se pare corect.eu asa am zis ca 3 capacele de bbs fac 100 ron....
m-am uitat la noi...nu exista . mam uitat pe ebay ,si acolo era un set de 3 capacele uzate ,erau la 22-24 eruo daca imi aduc bine aminte ...am zis ca cu transport vin vreo 35 40 pe putin,deci am transformat frumos cei 20 si ceva de euro in lei ,am pus mai putin de 50 % din pretul ttransportului ,si iata 100 ron ( undeva la 800 de mii +2 300 d dmii )- eu unul asa gandesc cand fac un pret.oricine poate sa il ia de pe net,nu sa ti o arzi aaa domnule numa la mine gasesti...ca nu e asa.
franko
eu nu mi-o ard in niciun fel . Nu ma apuc sa fac preturi in functie de ce vad pe piata. Pe mine acest set de roti m-a dus undeva la 550 de euro si sunt dispus sa pierd la el 150 de euro . E ca si cum mi-ai spune daca imi vand masina sa imi fac pretul dupa ceilalti ursi cabrio de pe 4tuning care costa cateva mii de euro . Dupa mine preturile celelalte nu constituie intotdeauna un reper.
tomado e28 owner
Iei ca reper celelalte preturi doar daca esti nevoit sa vinzi ceva, altfel stabilesti un pret la care iti convine sa dai marfa. Oricum nu e silit nimeni sa le ia. Daca e pretul prea mare, nu se vor vinde in veci pururi si asta e. Care e totusi problema? smile.gif
ionusunt
ca in bucuresti preturile cad din cer ca ploaia. bafta la cauciucuri de iarna pt ele ! biggrin.gif
franko
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 16 2009, 02:16 PM) *
Iei ca reper celelalte preturi doar daca esti nevoit sa vinzi ceva, altfel stabilesti un pret la care iti convine sa dai marfa. Oricum nu e silit nimeni sa le ia. Daca e pretul prea mare, nu se vor vinde in veci pururi si asta e. Care e totusi problema? smile.gif

foarte corect . Nu sunt obligat sa am aceleasi preturi cu cei care traiesc din vanzarea pieselor sau pentru care vanzarea acestora constituie o baza financiara .
Nu cred ca o sa le pun cauciucuri de iarna , la cat de mult o sa merg eu cu masina iarna (a se citi ca nu voi merge decat in caz de forta majora) ma descurc si cu aceste cauciucuri smile.gif
Ciupanezu
QUOTE (ionusunt @ Aug 16 2009, 02:39 PM) *
ca in bucuresti preturile cad din cer ca ploaia. bafta la cauciucuri de iarna pt ele ! biggrin.gif

Dacă stai să te gândeşti, ăsta e preţ de bun simţ faţă de ceea ce practică alţii, mai ales pe 4tuning.
Dau 1500 € pe maşină şi vor preţuri mai mari decât la AB pentru orice piesă. laugh.gif
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 16 2009, 09:20 PM) *
Dacă stai să te gândeşti, ăsta e preţ de bun simţ faţă de ceea ce practică alţii, mai ales pe 4tuning.
Dau 1500 € pe maşină şi vor preţuri mai mari decât la AB pentru orice piesă. laugh.gif

daca stau sa ma gandesc,asta e fix pretul de patru tuning ............ whatever man ...eu doar mam saturat sa vad dastea.....si cand dai ceva la pret bun sau chiar mic ,nu vrea nimeni
.d.aia am comentat atata..
franko
bine andrei e pret de 4tuning. Pana la urma e pretul care il cer si daca nu poti sa dormi noaptea din cauza ca cer prea mult eu pe roti imi pare rau !
316i
Si dupa raspuns, patru tuning direct. Ce sa facem mai ionusunt, noi nu suntem vedete sa ne permitem preturi d-astea. laugh.gif
ionusunt
e las ca ma fac eu mare laugh.gif dupa ce o sa dorm mai bine. laugh.gif
franko
in fine , pana la urma am pus un anunt de vanzare pe care nu va obliga nimeni sa il cititi.
ionusunt
uite e ora 4 si eu nu dorm.jantele tale sunt de vina evil (1).gif
uwe
ce va mai place.....sper ca o faceti in spirit de gluma smile.gif
316i
Bineinteles. sarcastic_hand.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.