QUOTE (franko @ Aug 15 2009, 09:12 PM)

am precizat din cand in cand ... acum nu e momentul
p.s : ionusunt , incearca cu 399 de euro sa vezi ca nu le dau

eu zic sa faci o licitatie

sau chiar,de ce nu, ia incearca pe ebay.

PS :in romania vad ca preturile variaza in fct de vanzator,nu de marfa.si aici sa nu se supere nimeni....aruncati un ochi peste toate anunturile sh ,...si ve ti vedea ca piesa x la cursieru y e 1000 de euro ,iar la alt om e 700 -pur exemplu general

parera mea e ca inainte sa pui ORICE la vanzare, te uiti frumos la anunturile din jurul tau ,iti faci o idee despre ceea ce e pe piata,si in functie de asta si de ce ai tu de vanzare,stabilesti un pret. mie asa mi se pare corect.eu asa am zis ca 3 capacele de bbs fac 100 ron....
m-am uitat la noi...nu exista . mam uitat pe ebay ,si acolo era un set de 3 capacele uzate ,erau la 22-24 eruo daca imi aduc bine aminte ...am zis ca cu transport vin vreo 35 40 pe putin,deci am transformat frumos cei 20 si ceva de euro in lei ,am pus mai putin de 50 % din pretul ttransportului ,si iata 100 ron ( undeva la 800 de mii +2 300 d dmii )- eu unul asa gandesc cand fac un pret.oricine poate sa il ia de pe net,nu sa ti o arzi aaa domnule numa la mine gasesti...ca nu e asa.