Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Problema pompa benzina Fiat Panda
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
florin83
Este vorba de masina unui prieten care nu se pricepe deloc. Nu am scris pe forumul fiat (presupun ca exista) ca mi-e lene sa fac cont tongue.gif si oricum nu este o problema specifica.

Problema e in felul urmator. Acum cateva saptamani s-a blocat pompa (asa i-au zis la service), au deblocat-o si dupa cativa zeci de km s-a blocat iar. Filtru de benzina cica e ok. ORicum nu cred ca un filtru murdar/prost face pompa sa se blocheze. Masina merge bine.

Concluza la care s-a ajuns: pompa defecta. A comandat alta pompa dupa aproape 2 saptamani in care a cautat. Nu se gasea decat pe original si era 1400RON sad.gif.

A venit pompa noua, a montat-o si surpriza.. dupa 2-3 zile s-a blocat si asta unsure.gif

Care poate fi problema? Eu cred totusi ca e ceva electric.. releu, fire intrerupte/oxidate...
TiL
dar cine stie pe unde or fi releele intr-un panda?
edutxu
QUOTE (TiL @ Jul 31 2009, 01:35 PM) *
dar cine stie pe unde or fi releele intr-un panda?

da...aveti dreptate cu releele si contactele, insa poate fi si de la filtrul de carburant, care daca este murdar nu mai permite unui debit normal de benzina sa treaca iar pompa baga in gol
la opel era cam 20 de lei...
iar pompa de combustibil trebuie sa cauti una care sa age aceeasi presiune ca una originala, la bardi aveau pompe de benzina de 6 bari cu 120 de lei tongue.gif
asta in cazul in care pompa este in rezervor...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.