Help - Search - Members - Calendar
Full Version: caut prelata E30 cabrio + chedere
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
y0y0_20
caut prelata E30 cabrio + chederele aferente geamurilor laterale in special. daca aveti din dezmembrari sau stie cineva vreun loc unde se poate confectiona o noua prelata. daca a mai a avut cineva aceasta problema il rog sa posteze cum a rezolvat problema si cam cat la costat. mersi
lucian
cand zici prelata te referi la soft top? un tapiter auto cred ca ti-o poate face pe baza celei originale si cu un matrial bun...
am vazut la masini de epoca "acoperisuri" refacute si aratau ok. Problema e sa gasesti panza aia.
y0y0_20
da.. soft-top
y0y0_20
mersi dar nu mai este valabila cererea mea. sunt proaspatul posesor al MSK-ului. se poate inchide acest topic
ionusunt
QUOTE (y0y0_20 @ Jul 29 2009, 09:06 AM) *
mersi dar nu mai este valabila cererea mea. sunt proaspatul posesor al MSK-ului. se poate inchide acest topic

si eu cat am cautat cand mi a trebuit...aoleuu.chederele noi erau mega scumpe.
altfel vezi ca msk ala e mega alergat ....a si luat foc .sub ochii mei chiar.si mai e lume pe aici care a vazut asta.bafta cu ursu nu pot sa ti zic altceva smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.