Help - Search - Members - Calendar
Full Version: diferentele intre pistoanele de eta si de 2.5
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Sorin
macar sa clarificam odata exact cum arata si unde sunt diferentele
florin83
daca bagai sti tu o legenda era super.. :retard:
sau incearca la comment la fiecare atasament
Sorin
stai ca ma chinui cu office-ul
Sorin
mai detaliat
Gabi_323i
eu il am pe ala 10.2:1 :paranoid:
Ionut
eu pe ala de 9:1 smile.gif
Gabi_323i
pune-ti ma chiulasa de 2.3
ce compresie ai acum?
Ionut
sau asa cred...dar defapt mai mult ca sigur....ca era masina de america si avea 150.000 km...deci mai mult de 80% sunt aia de 9:1... smile.gif
Sorin
QUOTE (Ionut)
sau asa cred...dar defapt mai mult ca sigur....ca era masina de america si avea 120.000 mph masina...deci mai mult de 80% sunt aia de 9:1... smile.gif

moaaaaaaaaaaamaa 120.000 mph , si astia de la NASA inca se mai chinuie biggrin.gif
Gabi_323i
exact biggrin.gif
316i
Lecitina, lecitina! :nod:
Gabi_323i
QUOTE (316i)
Lecitina, lecitina! :nod:

pt ce?
316i
Pentru memorie ca vad ca se sclerozeaza de la o varsta frageda. biggrin.gif
florin83
120.000 mph

moaa.. ce viteza.. :eek: asta cred ca ma face :drool:
Sorin
hai ma terminati cu mistourile... si by the way e mai batran ca noi
Ionut
mie ca va ard pe toti 3 cand va prind, asa ca ciocu mic si joc din glezne...pitici carcotasi... :cool:
Gabi_323i
QUOTE (Ionut)
sau asa cred...dar defapt mai mult ca sigur....ca era masina de america si avea 150.000 km...deci mai mult de 80% sunt aia de 9:1... smile.gif

ce zici tu acolo? :eek:
Ionut
QUOTE (Gabi_323i)
QUOTE (Ionut)

ce zici tu acolo? :eek:

cum adica? adica masina presupun ca a venit din america, ca avea bordul in mile, nu in km si motorul avea 120.000 mile~150000 km..deci blocul motor a fost pus pe masina mea la 150000km...si presupun ca are compresie de 9:1....o sa-l rog pe sorin sa mai vina odata cu compresmetrul sa o mai luam odata... smile.gif
Sorin
eu nu il masor , deci nu vorbi la plural biggrin.gif
Sorin
te scuz, te scuz tongue.gif
Ionut
masor compresia, nu raportul...ba voua cred ca va e cald cu dintii in gura.... :finger:
Ionut
Raportul este 100% 9:1, deoarece masina a venit in Romania, pe ruta SUA-Grecia...din Grecia a venit in Romania si apoi blocul motor de pe ea, a poposit la mine pe masina....sunt curios cat e compresia acum...ca inainte sa fac motorul, cel mai mult a fost 11 sau 12 numai stiu exact si vreau sa vad la cat ajunge acum... smile.gif
George77
Da ma dar nu este exact ,adica chiar nu iti poti da seama ca nu sti ce uzura avea motorul inainte sa ii pui chiulasa asta doar daca nu i-ai schimbat segmentii,in cazul in care ain ambele situatii uzura este la fel iti poti da seam adaca l-ai comprimat sau nu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.