Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme e36 2.5 24v non vanos
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
E7even
Salut tuturor.....am o problema care e foarte enervanta am un e36 din '92 325i 24v non vanos teoretic 192cp dry.gif care brusc nu mai trage si pierde putere pana intr-o anumita turatie de obicei cat e motorul rece merge mai bine fara "balbaieli" de cand se incalzeste trage prost pana la 2000 rpm si se aude pe evacuare cum ar merge inecat (zici ca e mitraliera tongue.gif ) dupa care se infige brusc , la relanti se aude cum intrerupe si se misca masina stanga dreapta destul de enervant la semafor.daca o calc brusc vreau sa plec mai in tomba parca mai da un rateu care se simte in podea.in concluzie daca vreau sa simt si eu cei 192 de cai care nu stiu cati mai trag din ei la cum merge masina nu prea am sanse conf (8).gif
georgem
Daca are probleme dupa ce se incalzeste teoretic sonda lambda ar fi primul suspect.
E7even
QUOTE (georgem @ Jul 26 2009, 02:41 PM) *
Daca are probleme dupa ce se incalzeste teoretic sonda lambda ar fi primul suspect.

posibil dar nu-mi fluctueaza relantiul deloc......si de la sonda lambda stiu ca oscileaza unsure.gif
georgem
QUOTE (E7even @ Jul 26 2009, 06:39 PM) *
posibil dar nu-mi fluctueaza relantiul deloc......si de la sonda lambda stiu ca oscileaza unsure.gif

In principiu se poate masura sonda lambda sa vezi daca e defecta sau nu. Si e posibil sa apara si la o diagnoza computerizata, daca are cine sa-ti faca (sa fie eroare stocata), dar nu sunt sigur de asta.
Ce pot sa-ti spun e ca eu cand am luat masina am luat si istoricul de la service-ul unde fusese dusa masina, si una dintre reparatiile facute fusese inlocuirea sondei lambda. Si problema reclamata de fostul proprietar in fisa de service era "Nu trage!!!!!!!!".

Sonda lambda functioneaza numai cand motorul e cald, si faptul ca atunci cand motorul e rece trage bine e unul dintre indiciile ca ar fi sonda lambda defecta.
io'sŪ
CITAT
sergi_cj85

eu am intampinat problema asta la anumite masin. la majoritatea era problema debitmetrul. de exemplu la hyundai,leon si lupo. icearca sa gasesti un debitmetru ptr o incercare. wink.gif
the_rifle
Si mie imi facea oarecum similar. Am schimbat bujiile si dupa aceea a fost OK
E7even
gata topicul poate fi inchis am schimbat bujiile si s-au rezolvat toate problemele...n-am crezut ca poate face atat de urat o masina numai de la bujii
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.