Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand motor 3.0 24v M54 dublu vanos
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
87POU
vand motor 3000 24 valve M54 dublu vanos. 231CP 300nm.
motorul este din 2002 si are cca 80000km.impecabil.
se vinde absolut complet pt a fi montat pe E30.inclusiv baie si sorb de e34.
motorul are toate anexele + ews imobilizator si cheie cu cip,cutie de viteze ambreiaj etc. si prima bucata din traseul de evacuare.
pret 1800E.
tel:0721971623 sau 0762039099.
87POU
uppppppp
georgem
De curiozitate intreb, ca nu vreau sa cumpar motorul tau.
Oare pe E34 merge pus M54?
CRM112
asta ma intrebam si eu smile.gifsmile.gifsmile.gif

pe mine ma intereseaza motorul; nu stiu in schimb daca ma lasa jumatatea mai buna sa fac investitia smile.gif

ceva montaj ?
bartro
QUOTE (georgem @ Jul 23 2009, 11:15 AM) *
De curiozitate intreb, ca nu vreau sa cumpar motorul tau.
Oare pe E34 merge pus M54?

Cu adaptari banuiesc ca merge. Foarte interesant motorul, ca upgrade, mai ales daca ai un M30. La tine nu cred ca merite efort, parca ai deja vanos etc.
georgem
QUOTE (bartro @ Jul 23 2009, 11:44 AM) *
Cu adaptari banuiesc ca merge. Foarte interesant motorul, ca upgrade, mai ales daca ai un M30. La tine nu cred ca merite efort, parca ai deja vanos etc.

Da, la mine e cu vanos motorul. Dar ma gandeam ca poate la un moment dat vor fi taxe mari pentru centrul oraselor pentru motoare Euro 2 cum e al meu, si cine stie, poate cu un M54 (care e Euro 4) omologat pe E34 se poate scapa de asta. Sau poate ca nu, cine stie...
bartro
QUOTE (georgem @ Jul 23 2009, 03:56 PM) *
Da, la mine e cu vanos motorul. Dar ma gandeam ca poate la un moment dat vor fi taxe mari pentru centrul oraselor pentru motoare Euro 2 cum e al meu, si cine stie, poate cu un M54 (care e Euro 4) omologat pe E34 se poate scapa de asta. Sau poate ca nu, cine stie...

M-as mira foarte tare daca RAR iti acorda norma Euro de la motor 'noua'. Chiar asa se intample? Atunci ar fi si interesant pentru E32.
Ciupanezu
Trebuie intrebat la RAR.
Gabi_323i
pt ei norma de poluare e pe caroserie :-?
87POU
merge pus si pe E34. ca bloc pe exterior este aproape identic cu M50. motorul meu are baie de e34 pe el cu tot cu sorb.
si chiar am vazut un e34 cu 2.8 24v dublu vanos pe el. NNM sau ceva de genu dak il cunoasteti.
316i
QUOTE (Gabi_323i @ Jul 24 2009, 12:15 PM) *
pt ei norma de poluare e pe caroserie :-?

+1
87POU
upppppp
HUT
Merge 100 % pe e34, te si pot ajuta daca vrei, avem ceva experienta cu acelasi motor si pe e30 deci sigur merge si pe e34.
ionusunt
din moment ce e o evolutie a m50 ului ,si din moment ce poti pune pe urs v12,ca sa nu mai zic de e34 v8 si alte ragalii ,eu nu inteleg ce rost mai au intrebarile "se poate pune pe e34" tongue.gif biggrin.gif laugh.gif

iar daca aud de norme sa nu mai circul cu non euro in bucuresti ...ma duc cu smartu sa poluez de al dracu....o sa ii pun pacura in loc de motorina.
@87pou.ma scuzi de off topic dar nu ma puteam abtine tongue.gif ia o ca un up
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.