Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Incarcare amortizoare
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
stie cineva unde se pot reincarca/intari 2 amortizoare de fatza?
eventual care a mai incarcat si a fost multumit
eugen cu e12 galben zicea ca a incarcat la un tip cunoscut din bucuresti insa din pacate s esimtea la mana la balansul masinii ca unul e mai tare celalalt mai moale,,,so..
uwe
0744869963 Codescu in comuna Rosu
316i
Si te vei bucura de o masina complet tzeapana ca o baba de 100 de ani. laugh.gif
Mihai_AMD
CITAT(uwe @ Jul 12 2009, 01:11 AM) *
0744869963 Codescu in comuna Rosu

ai lucrat cu omu?ai fost multumit?
de la cine ii spun ca am nr de tel?
aa..si pe unde vine comuna asta ca nu sunt din imprejurimile bucurestiului...........ms
lucian
am ridicat si eu problema asta. am amortizoarele de spate originale de la e12 si as vrea sa le fac le refac.
unii membri de pe forum s-au declarat multumiti.
Comuna Rosu e langa Buc. prin spate pe la Metro Militari.
Mihai_AMD
am sunat la om
a zis ca e 80ron de bucata insa tr sai duc neaparat si kit de protectie ca altfel nu imi da garantie...
eugene12
QUOTE (db85amd @ Jul 12 2009, 02:38 PM) *
am sunat la om
a zis ca e 80ron de bucata insa tr sai duc neaparat si kit de protectie ca altfel nu imi da garantie...

Mihai ,asta e nr domnului unde le am facut si eu....le face calumea la mine am taiat din arc prea mult si statea in cap la amortizor intr-o parte.Acum am schimbat arvurile si s-a asezat calumea.PS vezi ca tre sa ai tija impecabila si kit uri de reparatie mai are si el k mi a pus mie..contracost.
Mihai_AMD
CITAT(eugene12 @ Jul 12 2009, 06:19 PM) *
Mihai ,asta e nr domnului unde le am facut si eu....le face calumea la mine am taiat din arc prea mult si statea in cap la amortizor intr-o parte.Acum am schimbat arvurile si s-a asezat calumea.PS vezi ca tre sa ai tija impecabila si kit uri de reparatie mai are si el k mi a pus mie..contracost.

da tijele sunt impecabile,o sa pun amortizoarele de la 528 lui sportivu,sa-i deie d-zeu sanatate
azi leam demontat si da au si protectiile alea.cam obosit buretele ala de protectie sau ce este..insa sper sa fie bune
uwe
sunt multi "multumiti" biggrin.gif
si normal ca nu da garantie daca nu sunt protejate de praf...
INTERCEPTOR
am trimis si eu ceva oameni acolo si s toti multumiti...kit de protectie e f important.
lucian
le-ai montat?
cum sunt? m-as duce si eu cu unele de spate.
Mihai_AMD
CITAT(lucian @ Jul 23 2009, 06:40 AM) *
le-ai montat?
cum sunt? m-as duce si eu cu unele de spate.

inca nu ca nu am timp........................................sad.gifsad.gifsad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.