Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mcedes SL BRABUS SV12 S
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
io'sŪ
youtube

link

deci.... imi place ! ..

o...

B
E
S
T
I
E
!
!
!

Ciupanezu
Gravă.
Sportivu
O mica nedumerire, nu dati cu paru`: SL-ul Black nu este aceeasi chestie cu asta? diferna numele de tara in care este exportat? ca au prezentat cei de la Top gear un SL Black BRABUS. si e identic cu asta, daca nu ma insel.

Chiar is curios.
ionusunt
QUOTE (Sportivu @ Jul 13 2009, 10:20 PM) *
O mica nedumerire, nu dati cu paru`: SL-ul Black nu este aceeasi chestie cu asta? diferna numele de tara in care este exportat? ca au prezentat cei de la Top gear un SL Black BRABUS. si e identic cu asta, daca nu ma insel.

Chiar is curios.

black ul este amg. nu brabus.brabus nu e acelasi lucru cu amg. si nu nu e identic cu asta.ala (black ul )nici macar nu e cabrio.l0au lasat cu acoperis normal pt a cantarii mai putin....un pic cam nonsense black ul ala...si nu nu ma iau dupa clarkson(dar ce rost are sa ai scaune scoica si cutie automata... nu inteleg) iar rotile alea sunt altfel,e mai umflat, + modelul asta dupa cum vezi are bot de pre facelift

muuulte diferente laugh.gif

http://www.zercustoms.com/photos/BRABUS-SV...ercedes-SL.html

http://www.leftlanenews.com/cars/image_pop...ck-series-1.jpg
Sportivu
danke pentru lamuriri. la mercedesurile astea noi chiar nu ma pricep si nici nu mai tin minte ce ziceau talambii aia de la Top gear biggrin.gif
316i
L-am vazut azi prin baneasa pe nea Tiriac intr-un black cu o culoare turbata. Frumos. smile.gif
ionusunt
QUOTE (316i @ Jul 18 2009, 01:39 AM) *
L-am vazut azi prin baneasa pe nea Tiriac intr-un black cu o culoare turbata. Frumos. smile.gif

iar eu l0am auzit la telefon cum a plecat de pe loc.........au chitzait gumele grav tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.