Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Van Laptop SONY VAIO vgn-b1xp
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
SUPERBEC
http://www.vaio-link.com/specifications/sp...serie=-1&m=1734

P4 M 1,7 G
hdd 60GB
wireless lan
lan 10/100/1000
modem
512 ddr 333
dvd writer

pt cine nu cunoaste, este din seria pro de la sony si functioneaza mai bine si mai rapid decat multe descktopuri .

la media galaxy e 64 mil iar afara 1400-1500e
kali
how much?
SUPERBEC
700n europeni, am uitat sa scriu
kali
ma intereseaza - dar n-am atitia bani pana pe 01.03 ...
da pm cu nr de tel, sa vb ..
SUPERBEC
daca esti cuminte iti dau si bluetooth dongle la el biggrin.gif
SUPERBEC
deci spune-mi sigur daca il vrei .
mgrx
Mai e valabil?
SUPERBEC
nu stiu ce sa zic

teoretic este valabil, practic il astept pe kali sa dea un semn de viata.
kali
sorry, nu vreau sa te incurc ...
imi tb si mie ca aerul un laptop - sa-l pot conecta la unichip, dar nu prea ies pe bani .. cred ca o sa caut o solutie mai ieftina pana la urma (un "ceva" de max 200E care sa merga in MS-DOS - ca programul de la unichip e in MS-DOS).
cu proiectul asta, cum mi-a traznit cite o idee - hopa si o gramada de bani .. pana la urma se pare ca trece bine de 3.000E :crybaby:
mgrx
Pai atunci da-mi si mie un pm cu un nr de tel, ceva, daca vrei sa-l dai, sau zi-mi daca nu mai e valabil, sa stiu si eu exact.

Mersi.
SUPERBEC
QUOTE (kali)
sorry, nu vreau sa te incurc ...
imi tb si mie ca aerul un laptop - sa-l pot conecta la unichip, dar nu prea ies pe bani .. cred ca o sa caut o solutie mai ieftina pana la urma (un "ceva" de max 200E care sa merga in MS-DOS - ca programul de la unichip e in MS-DOS).
cu proiectul asta, cum mi-a traznit cite o idee - hopa si o gramada de bani .. pana la urma se pare ca trece bine de 3.000E :crybaby:

pai tu vroiai sa pui un sony vaio in masina pt mapare in msdos? biggrin.gif

un p3 la 3-400E este suficient.
SUPERBEC
QUOTE (mgrx)
Pai atunci da-mi si mie un pm cu un nr de tel, ceva, daca vrei sa-l dai, sau zi-mi daca nu mai e valabil, sa stiu si eu exact.

Mersi.

tel 0727868417, nu este negociabil, si il vand pt ca nu mai am nevoie de el. are coltul din stanga jos un pic zgariat de fermoar, in rest functioneaza perfect
kali
QUOTE (SUPERBEC)
pai tu vroiai sa pui un sony vaio in masina pt mapare in msdos? biggrin.gif
un p3 la 3-400E este suficient.

da, dar tb sa fie ceva mic si compact .. ca n-am loc sa ma insir cu vre-un "desktop" prin masina ...
ar fi fost ideal daca se putea face cu un PDA, ceva chestia asta ... dar si alea sunt o gashca de bani (am gasit unul care are si receiver de satelit la 600E ... dar nu stie sa incarce programe MS-DOS)
florin83
bai.. ti-am mai zis, gasesti si pe la 3-400E nou..
aa.. si am gasit un emulator de dos.. il testez mai incolo si iti zic care e treaba biggrin.gif
daca vrei ceva compact,. tablet pc scrie pe tine biggrin.gif dar sa nu ma injuri cand vezi preturile :paranoid:
florin83
pt kali:

PocketDOS is a powerful virtual PC software environment for your pocket computer that allows you to run a DOS operating system and have instant access to many DOS applications* on your pocket computer, whilst simultaneously allowing the use of the pocket computer's native applications. PocketDOS also allows DOS applications to access serial ports, built-in modems, infrared ports, bluetooth devices, removable storage disks, touchscreens and shared network resources, and allows file sharing between the pocket computer's native applications and DOS applications.

* Intel 8086/80186/80286 (real-mode only) compatible using CGA/EGA/VGA/SVGA, HP-LX or text display modes

screenshots
sixx
Cool. Chiar aveam nevoie de asa ceva biggrin.gif
florin83
lol.. era pt kali si hop tu biggrin.gif

ps: sa-mi zici daca merge ca n-am avut chef sa-l instalez tongue.gif
SUPERBEC
va sparg biggrin.gif comentati produsul sau mutati topicu tongue.gif

sau inchideti, daca nu il ia mqrx nu il mai vand tongue.gif
kali
ok, Florin, cred ca putem muta ultimele posturi la un off-topic (rau de tot in cazul de fata - ne cerem scuze lui Beck ca i-am invadat thread-ul), cu tema : "PDA sau tablet PC care sa stie sa ruleze programe MS-DOS - si poate lucra si cu un receiver de satelit"
danke ..
SUPERBEC
nu mah, glumeam stai linistit.

dc nu iei tu un p3 ibm .. pana in 500 europeni.. daca stai 3 zile pe bursa il gasesti, te complici cu emulatoare de dos etc... pda-u nu are serial...
florin83
laptopul e mare... navigatie ciuciu tongue.gif
pt ce-ti trebuie port serial? ohmy.gif
SUPERBEC
QUOTE (florin83)
laptopul e mare... navigatie ciuciu tongue.gif
pt ce-ti trebuie port serial? ohmy.gif

ce navigatie ciuciu? nu poti sa iei un gps usb?
serial ii trebuie lu kali pt ce vrea el sa faca cu masina.
florin83
ba normal ca poti, dar nu sunt softuri cu harta romaniei pt windows si e mult mai incomod de folosit in masina decat un pda. nu poti sa-l pui decat pe scaunul din dreapta si e aiurea rau..
kali in loc de serial nu poate sa foloseasca usb? sunt pda-uri cu usb host si poti sa conectezi la ele orice..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.