Help - Search - Members - Calendar
Full Version: UNDE TORN GEAMURI DE LA SEMNALE ?
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
LEX
Vreau si eu sa gasesc un loc unde se fac copii de faruri stopuri etc. De sticla adica.
Si eventual un numar de telefon va rog. Vreau sa imi fac semnalele si proiectoarele
lucian
QUOTE (LEX @ Jun 20 2009, 11:31 AM) *
Vreau si eu sa gasesc un loc unde se fac copii de faruri stopuri etc. De sticla adica.
Si eventual un numar de telefon va rog. Vreau sa imi fac semnalele si proiectoarele

te-ar costa cam mult. Nu le cumperi mai bine?
sau e la misto topicul..?
brown.shark
"" De sticla adica. "" asta e o gluma sau o scapare ?
LEX
De plastic. Nu nu este o gluma. Am si trecut o data pe langa un asa atelier acu vro 3 ani cred si ma uitam cum din fasii de plastic galben sau portocaliu etc faceau (cu matrita desigur) sticla de la semnale stopuri etc. Sticla de plastic. Si nu mai stiu unde era. Pe atunci nu eram cu masini etc..
Costynnn
E un nene care face plasticele de la stopuri-faruri-semnale-etc , pe Iuliu Maniu in Militari, cum te duci dinspre Apaca spre iesirea din Bucuresti. Mai exact fix inainte de intersectia unde este autogara militari, ULTIMUL bloc pe stanga, la parter , fix langa intrarea in bloc, are un mic atelier. Nu am numar de telefon sau vreo data de contact. Incearca acolo smile.gif
butcky
Nu e o gluma! Am vazut un reportaj la TV acum cativa ani... Era un nene care turna stopuri, semnale si geamuri de far. Facea chiar si striatiile din interior tongue.gif

Vorbeste cu mayer marius (aici pe forum) si poate te ajuta. El face pentru proiectoare si faruri. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.