Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Reduce taxa auto
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
soare
Sfat pentru cei care au de platit prea mult la taxa auto,se poate obtine o redure de 15 sau 25 la suta nu stiu exact din taxa.Te duci la notar faci un act cum ca esti student si faci 50 de mii de km pe an si ca te deplasezi cu masina la facultate....si apoi cu hartia de la notar ,rar ...... te duci la finante si platesti mai putin.e probata merge.Peste o luna cand termin sesiunea ma duc si eu acasa si va zic exact tot .Cica ar mai fi o varianta in care nu platesti nimic din taxa daca masina ta e non euro nu are abs servo.......adica e old school,tot cu un act la notar dar nu stiu exact incearca cineva luna asta si daca merge postez in detaliu procesu
Ciupanezu
QUOTE (soare @ Jun 14 2009, 01:48 PM) *
Cica ar mai fi o varianta in care nu platesti nimic din taxa daca masina ta e non euro nu are abs servo.......adica e old school,tot cu un act la notar dar nu stiu exact incearca cineva luna asta si daca merge postez in detaliu procesu

laugh.gif

Maşina nu trebuie să fie old school.
Trebuie să vehicul istoric omologat de ACR, să fie 100% original, într-o stare foarte bună, să nu mai fie fabricat modelul în cauză de minim 30 de ani etc.
Sunt foarte multe reguli, multă birocraţie.
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ Jun 14 2009, 02:25 PM) *
Maşina nu trebuie să fie old school.
Trebuie să vehicul istoric omologat de ACR, să fie 100% original, într-o stare foarte bună, să nu mai fie fabricat modelul în cauză de minim 30 de ani etc.
Sunt foarte multe reguli, multă birocraţie.

Eu am reusit, masina fiind departe de stare f. buna, si revopsit etc.
In fine, chiar si cu asta nu am scapat de bratele lungi de fisc, tot m-au gasit bun de plata la ceva.
Ciupanezu
Ce taxă a trebuit să plăteşti?
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ Jun 14 2009, 03:46 PM) *
Ce taxă a trebuit să plăteşti?

Pentru acte de vama, m-au cerut TVA pe valoare din tabele de vama, ca a fost inmatriculat inainte sa fie Romania in UE. Nu am platit, masina nu mai e functionala oricum. E vorba de cam 1300 de euro.
TiL
sad.gif chiar, mai faci ceva cu masinuta aia?

Despre incadrare la vehicul istoric, cu al tau a fost usor pentru ca modelul chiar are 30 ani de cand a iesit din productie. Si nici nu arata prea rau, parea destul de original, fara roti pe 17 etc.
edutxu
QUOTE (TiL @ Jun 14 2009, 04:27 PM) *

Despre incadrare la vehicul istoric, cu al tau a fost usor pentru ca modelul chiar are 30 ani de cand a iesit din productie. Si nici nu arata prea rau, parea destul de original, fara roti pe 17 etc.

atunci erau alte reguli
eu cred ca daca bart ar icnerca sa o inmatriculeze acum i ar fi foarte usor...
doar ca ar fi multa umblatura...
bartro
QUOTE (TiL @ Jun 14 2009, 04:27 PM) *

N-am facut nimic, zvon e ca inca exista unde am lasat-o pentru a fi reparat.

era originala, pe langa vopsea, si trapa. Si 2 roti erau din '71 in loc de '68, dar nu se vede smile.gif
dytzu_889@yahoo.com
trebuie adeverinta de la scoala ? ? biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.