mi-a murit azi macaraua electrica de la usa soferului. am nevoie urgent de una din dezmembrari.
poate reuseste cineva sa ma ajute. miiii de multumiri (imi dau seama de dimensiunea blasfemiei pe care o comit cerand piese de seat de la posesori de bmw )
ionusunt
Jun 11 2009, 03:22 PM
asta e boala la ele.si butoanele . am si eu un amic si ii caut unu de desfacut,si cu parere de rau iti zic nu prea sunt.macaraua s-ar putea sa mearga cea de audi a3 sau golf.la butoane e alta poveste.
bune vw astea
Peter Pan
Jun 11 2009, 03:48 PM
bune erau alea vechi...la fel si la bmw...aud numai de probleme de genu la e60,e90
Zom
Jun 11 2009, 05:58 PM
hai sa nu exageram. probleme apar la orice masina. s-o fi copt cureaua la soare.
am intrebat aici in ideea in care or fi oameni care stiu locuri cu masini la dezmembrat. totusi, din moment ce nu reusesc sa gasesc la dezmembrat, inseamna ca nu se strica asa de multe. zic si eu. daca pana maine nu gasesc iau una noua si asta e. mai tine 8-9 ani.
ionusunt
Jun 12 2009, 10:25 PM
QUOTE (ionusunt @ Jun 11 2009, 04:22 PM)
asta e boala la ele.si butoanele . am si eu un amic si ii caut unu de desfacut,si cu parere de rau iti zic nu prea sunt.macaraua s-ar putea sa mearga cea de audi a3 sau golf.la butoane e alta poveste.
bune vw astea
glumeam faceam caterinca de benzile rulante de la vw iar de stricat se strica si astea si g4 la geamuri.
Zom
Jun 13 2009, 07:50 AM
stai linistit, mi-am dat seama ca e caterinca:P am cumparat de la augsburg macara ieri 375 ron. azi ma duc sa imi iau masina
Mihai_AMD
Jun 14 2009, 04:20 AM
atunci tot la Augsburg o sa trimit si eu un amic care la fel i-a cedat macaraua dreapta la acelasi seat leon.....
oricum ceva nu e ok la masinile astea.nu neaparar seat.. cum zicea si Peter Pan...alea vechi nu au moarte..si aduc aici in atentie macaralele de 30 ani(cum am si eu la e12) care si acum in era noastra,poate ca au dat semne de oboseala dar nu au voie sa cedeze
edutxu
Jun 14 2009, 04:59 AM
cedeaza la mai toate masinile.... au o chestie de plastic, care in timp cedeaza....in iasi am auzit ca la auto center ar fi chestiute din alea metalice... in schimb stiu sigur pe cineva care le repara si ii ies foarte bine. ma gandesc, ca acest om nu e unicat ...deci ar trebui sa gasesti si in bucuresti pe cineva
Zom
Jun 14 2009, 07:54 PM
depinde cat vrei sa stai fara masina. eu am mai sunat la vreo 2 care aveau pe net anunturi de dezmembrari. nu aveau ce-mi trebuie, dar avusesera la 70 de euro. asa ca luata noua, nemteasca, la 375 ron nu mi se pare un capat de tara. ca erau ultimii bani din buzunar e alta poveste, si ca la bmw mi-au cedat doar piese de 50-70 ron, asta iar e alta poveste. important este ca am rezolvat in 2 zile.
din punctul meu de vedere, topicul se poate inchide.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.