Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand 525IX - - - - HighLine
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
adi.dima
BMW 525 IX HighLine

Fabricatie: 1991
Cilindree: 2500cmc 200cp M50/24v
Obtiuni: Full- Aer Conditionat
Tapiserie din Piele
Interior Full electric
Scaune electrice pe toate directiile inclusiv tetiere, incalzite si cu reglaj lombar, masute de mahon luminate,frigider.
Oglinzi electrice Incalzite
4x4
Proiectoare de ceata, toate articulatiile schimbate cu facturi, burdufe planetare noi, vopsea originala, motor impecabil, suspensii reglabile pe inaltime pe fata, OBC mare, geamuri electrice, AngeEyes de la DEPO, subwoofer si statie... masina este full si intr-o stare exceptionala.
A avut un singur proprietar timp de 13 ani.

Pret 5500e
tel: 0757.057.557 / 0764.409.536 Adi

Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment

rostil
Woow!
Vind rinichi, 5500e, detalii pe PM.
evildeath
Obtiuni: Full- Aer Conditionat

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

optiuni....
Sportivu
Bine ca nu e full fara piele! lgh (24).gif

Bafta la vanzare, e misto masina
evildeath
QUOTE (rostil @ May 24 2009, 09:57 PM) *
Woow!
Vind rinichi, 5500e, detalii pe PM.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

negociezi?
ionusunt
QUOTE (evildeath @ May 25 2009, 01:34 PM) *
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

negociezi?

gata te-au lasat ? ba sa ti iei oem daca iti iei rinichi noi tongue.gif laugh.gif
matei
Incalzirea la scaune e tot electrica? conf (3).gif
ionusunt
QUOTE (matei @ May 25 2009, 01:56 PM) *
Incalzirea la scaune e tot electrica? conf (3).gif

e mecanica man laugh.gif hai ca i-am facut topicul varza lui dima....dau o bere cand ne vedem...

PS : nu vinde masina!
matei
laugh.gif un pic de caterinca nu strica

Da, nu vinde masina, e de tinut si ingrijit multa vreme...Mai bine pune-i o bancheta in spate de e34 sa nu mai stea aia de e32 umflata in parti si niste jante frumoase, suspensii sport si o faci cu adevarat raritate.
rostil
negociabil, ii dau pe amindoi rinichi pe masina+kit turbo biggrin.gif
super masina!
evildeath
intradevar...nu troncane...nu bate...nu croncane...e un exemplar mai rar pe la noi prin tara
ionusunt
QUOTE (evildeath @ May 25 2009, 09:59 PM) *
intradevar...nu troncane...nu bate...nu croncane...e un exemplar mai rar pe la noi prin tara

tot nu mi ai zis...ai gasit vreun pesa de dezmembrat sau iti iei noi ? rinichii bineinteles. rolleyes.gif
altfel stimabile dima ia sa ma dai si pe mine cu noua sufragerie ,sa cinez si eu in spate frumos,asta pana o dai biggrin.gif
evildeath
QUOTE (ionusunt @ May 26 2009, 04:17 AM) *
tot nu mi ai zis...ai gasit vreun pesa de dezmembrat sau iti iei noi ? rinichii bineinteles. rolleyes.gif

sunt prea rar laugh.gif laugh.gif laugh.gif nu gasesc sa se potriveasca
mi-i restaurez laugh.gif
adi.dima
sus... schimb cu pisica 1.8IS coupe depinde de stare sau astept variante
Rotti
am vazut masina pe viu si intradevar e intr-o stare de vis, merita fiecare banut.
adi.dima
QUOTE (Rotti @ Jun 5 2009, 01:10 PM) *
am vazut masina pe viu si intradevar e intr-o stare de vis, merita fiecare banut.

Multumesc si imi pare rau ca ai vazut-o "innamolita" smile.gif .. acum, legat de fiecare banut, se mai negociaza putin ca doar nimic nu-i batut in cuie
adi.dima
up
CRM112
e34 tds? smile.gif
adi.dima
dezvolta si baga poze.. eventual pe mail: dca_motors@yahoo.com
adi.dima
up... schimb cu "ceva" diesel dupa 2001 cam prin banii aia mellow.gif
adi.dima
up
ionusunt
QUOTE (adi.dima @ Jun 15 2009, 08:39 PM) *
up... schimb cu "ceva" diesel dupa 2001 cam prin banii aia mellow.gif

leon din 2002 de 1.8 te intereseaza ?
tongue.gif
adi.dima
QUOTE (ionusunt @ Jun 23 2009, 02:12 PM) *
leon din 2002 de 1.8 te intereseaza ?
tongue.gif

Chiar da. Da-mi un tel cand poti sa-mi povestesti ca te-am sunat si-l ai inchis.
ionusunt
te suna mai ne
adi.dima
up... azi ii pun cilindru nou de ambreiaj si ieri i-am montat vascul cu elicea noi (adica 190e)
Sportivu
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/Anuntu...B10-412748.html de asta ce zici? (lasand la o parte faptul ca are gpl, cu care nici eu nu sunt de acord, si alte mici maruntisuri care tin de amprenta fiecaruia asupra unei masini)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.