Help - Search - Members - Calendar
Full Version: de ce da rateuri?
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
little six bmw
salut tuturor. am o intrebare ... poate stie cineva ...
in seara asta ursul meu 2.5 din 89 a dat de doua ori rateu: o data intr-a treia pe la 4900-5000 rpm (cred ca s-a si spart putin finala) si alta data intr-a patra cam pe la aceeasi turatie sad.gif . stie cineva care o fi motivul? benzina nasoala? bujie defecta? fise bujii defecte? pina acum nu a mai facut asa. multumesc mult. bafta
edutxu
QUOTE (BOGDAN WST @ May 24 2009, 01:49 AM) *
salut tuturor. am o intrebare ... poate stie cineva ...
in seara asta ursul meu 2.5 din 89 a dat de doua ori rateu: o data intr-a treia pe la 4900-5000 rpm (cred ca s-a si spart putin finala) si alta data intr-a patra cam pe la aceeasi turatie sad.gif . stie cineva care o fi motivul? benzina nasoala? bujie defecta? fise bujii defecte? pina acum nu a mai facut asa. multumesc mult. bafta

verifica intai bujiile si dupa fisele...altceva mai nasol...poti vedea dupa
dar sunt sigur ca e din aprindere
am experienta smile.gif)
little six bmw
multumesc. will do smile.gif
Silviu
La turatie mica si sarcina mare iti intrerupe ? De exemplu daca accelerezi puternic in a 2a la sub 1500 rpm.
little six bmw
QUOTE (Silviu @ May 24 2009, 01:40 PM) *
La turatie mica si sarcina mare iti intrerupe ? De exemplu daca accelerezi puternic in a 2a la sub 1500 rpm.

nop. i-am dat blana 1, 2 si 3 si intr-a treia pe la 5k rpm a dat rateu cu fum. deci pe accelerare ...
Ionut
vezi bobina de inductie..... smile.gif
little six bmw
i-am dat de dracu' l-a luat. nu a mai dat rateu biggrin.gif . cred ca a avut un moment de ratacire biggrin.gif . totusi o sa verific si bobina. ms. bafta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.