cc_seat
Oct 24 2005, 12:48 AM
Mai e cineva pasionat :question:
alexandru_83
Oct 24 2005, 01:12 AM
ce e aia?
SUPERBEC
Oct 24 2005, 02:27 AM
mai ai nevoie de un prieten si de niste lubrifiant
si va faceti feng shui pe rand
Andreea
Oct 24 2005, 08:08 AM
citez :
Termenul "Feng Shui", care se traduce literal "vant apa" - cele doua elemente care influenteaza curgerea energiei in spatiu -, reprezinta in mod figurativ arta si stiinta de a trai in armonie cu mediul inconjurator. Este o stiinta pentru ca se bazeaza pe formule clare si pe calcularea directiilor magnetice pentru aplicarea acestora. O mare parte din Feng Shui poate fi privita ca o arta pentru ca necesita o judecare si interpretare subiectiva a datelor culese.
concluzia: e funny insa ai nevoie de un grad de pesimism ca sa-l poti practica
Zom
Oct 24 2005, 08:17 AM
mai, mai...
ce e asa de rau sa crezi cu unul dintre neuronii mai putin folositi ca o planta verde intr-un anumit colt, sau un bol su pestisori aurii in altul, sau un petec de panza rosie ascuns in geanta ar putea sa iti aduca bunastare? multe din concepte nu fac decat sa infrumuseteze.
suntem mai degraba dispusi sa scuipam in san si sa facem trei pasi in spate cand ne taie calea o pisica neagra...

eu incerc sa tin bolul cu pesti acolo unde scrie la carte, de cand am citit ca asta poate aduce bunastare.
@ cc... am avut un caras auriu mare si frumos in bolul dspre care pomeneam, dar a murit de batranete. acum am doi pestisori negri, pentru ca asa s-a nimerit: doar astia au trait dintre cei pe care mi i-a daruit copilul meu.
florin83
Oct 24 2005, 08:21 AM
offtopic: ai avut caras in acvariu? :eek: :eek:
eu stiu ca un caras arata asa:
din asta ai avut?
Andreea
Oct 24 2005, 08:31 AM
a spus auriu
Zom
Oct 24 2005, 09:07 AM
am avut un caras superb, cu coada-voal si fara umflaturile alea. sunt jdemii de subspecii de carasi, florin. si astia negri, mlt mai mici, tot carasi sunt.
cc_seat
Oct 24 2005, 12:10 PM
cf. feng shui e bine sa ai un acvariu cu 9 carasei:
- 8 aurii care semnifica banii (cocoseii)
- 1 negru care semnifica protectie
daca moare unu (sau mai multi) nu-i bai! se spune ca ti-a luat un ghinion. dar tre sa refaci "echipa"
Zom
Oct 24 2005, 12:31 PM
cand voi reusi sa iau acvariu, voi face echipa completa. acum ar sta prea inghesuiti in bol
citisem ca nu este nevoie sa fie neaparat la numar (6+1). Mergeau si subdiviziuni
cc_seat
Oct 24 2005, 12:35 PM
IDEAL sunt 9 dar merge si 1
p.s. eu tin 9 intr-un bol de 10 litri si nu se-ncurca intre ei
Zom
Oct 24 2005, 12:38 PM
ala e super bol!!!! al meu are 3 sau 5 litri, nu mai stiu exact
316i
Oct 24 2005, 02:04 PM
sa le puneti semafoare sau semne de proritate sa nu se pocneasca intre ei.
alex230ro
Oct 24 2005, 02:24 PM
Pe zi ce trece imi dau seama ca de fapt eu sunt un om foarte normal
cc_seat
Oct 24 2005, 05:50 PM
QUOTE (316i)
sa le puneti semafoare sau semne de proritate sa nu se pocneasca intre ei. :p
pai au sens giratoriu

prioritate de...
Zom
Oct 25 2005, 07:44 AM
QUOTE (alex230ro)
Pe zi ce trece imi dau seama ca de fapt eu sunt un om foarte normal :lol:

nu te imbata cu apa rece!
@cc, uite ce am primit ieri pe mail. daca tot te pricepi, zi-mi cat de corecta este informatia.
cc_seat
Oct 25 2005, 08:43 AM
da,e ok! tu la ce te raportezi? la puncte cardinale sau la intrarea in incapere?
cc_seat
Oct 25 2005, 08:44 AM
Zom
Oct 25 2005, 08:49 AM
mi-ar fi mult mai usor sa ma raportez la intrarea in incapere, iti dai seama. nu este foarte greu nici cu punctele cardinale, dar nu intotdeauna constructia unui apartament te lasa sa faci ce vrei...
cc_seat
Oct 25 2005, 08:54 AM
raportarea la punctele cardinale e buna atunci cand iti CONSTRUIESTI o casa
la apartamente (sau la case care sunt deja construite) e mai buna raportarea la usa de la intrare
Zom
Oct 25 2005, 08:56 AM
oook. in cazul acesta, vreau materiale ca sa stiu cum sa fac, acum, cat e casa goala
cc_seat
Oct 25 2005, 09:02 AM
tocmai asta-i faza!ca nu-ti impune nimeni nimic! ce SIMTI TU aia pui!
in schimb ce tre sa eviti: oglinzi (orientate catre pat) in dormitor si tablouri ce semnifica apa sau animale fioroase
cristic
Oct 25 2005, 10:25 AM
pai daca vreau sa pun o oglinda deasupra patului?? :crybaby:
Zom
Oct 25 2005, 10:55 AM
QUOTE (cc_seat)
tocmai asta-i faza!ca nu-ti impune nimeni nimic! ce SIMTI TU aia pui!
in schimb ce tre sa eviti: oglinzi (orientate catre pat) in dormitor si tablouri ce semnifica apa sau animale fioroase
oricum urasc oglinzile. asa ca asta e rezolvata.
cc_seat
Oct 25 2005, 11:04 AM
QUOTE (cristic)
:unibrow: pai si cine te opreste?de sus se vede mai bine
SUPERBEC
Oct 25 2005, 02:12 PM
QUOTE (cristic)
si cind vine cutremuru vrei sa mori linistit?
cristic
Oct 25 2005, 02:29 PM
ar fi interesanta o oglinda..
dar cred ca ar fi in contradictie cu pestisorii care ii am vreo 30-40 de gupi (parca)
ccc
Oct 26 2005, 12:55 PM
Ma bate gandul sa-mi iau si eu pesti si acvariu. Nu din motive de feng-shui, ci pentru ca am avut cand eram mic si de atunci imi tot doresc sa mai am
Cat de mic poate sa fie ca sa poata totusi trai pestii in el?
Zom
Oct 26 2005, 12:58 PM
eu am un bol, dupa cum spuneam, de 3-5 litri, adica mic. carasul care l-a locuit initial nu prea mai avea loc sa se miste lejer. astia de acum, fiind mici, ar putea fi vreo 6 fara probleme. important este sa le pui instalatie de aer. eu spal bolul cam o data pe saptamana, in chiuveta din bucatarie. scot pestii in borcan, si spal bine.
cristic
Oct 26 2005, 01:26 PM
initial aveam un borcan de 3l dar acum am si io acvariu (de 20l), iar ultima achizitie este un aparat care curata apa
ccc
Oct 26 2005, 01:43 PM
Aha. Trebuie sa studiez si eu ce instalatii de curatat apa din acvariu exista. Poate gasesc unul care vine cu ea de-a gata.
cc_seat
Nov 25 2005, 04:56 PM
Care sunt nr norocoase pt placutele masinii ?
Folositi o combinatie de 8 si 9, dupa cum credeti ca e mai bine. 66, 68 si 88 sunt considerate extrem de faste.
cc_seat
Nov 26 2005, 10:49 PM
QUOTE (barrriton)
spal bolul cam o data pe saptamana, in chiuveta din bucatarie. scot pestii in borcan, si spal bine.
Nu e nevoie de atata munca! Acvaristii spun ca tre sa schimbi cca 10% din apa o data pe saptamana. Caraseii sun cei mai
nepretentiosi pesti. Totusi e bine sa ti apa intr-un vas descoperit 24h inainte de a o pune in acvariu (pt. evaporarea clorului). Plus ca daca speli bolul bine-bine le cam strici mediul.
cc_seat
Nov 26 2005, 11:01 PM
Ce culori de lenjerie de pat le ajuta pe femeile singure sa intalneasca dragostea ?
Lenjeria in nuante de roz radiaza energie romantica si sopteste cosmosului ca sunteti in cautarea dragostei. Alte culori potrivite pentru armonia dormitorului sunt culorile pale pastelate sau imprimeurile cu modele naturale, de pilda flori sau frunze.
SUPERBEC
Nov 27 2005, 11:57 AM
QUOTE (cc_seat)
Ce culori de lenjerie de pat le ajuta pe femeile singure sa intalneasca dragostea ?
Lenjeria in nuante de roz radiaza energie romantica si sopteste cosmosului ca sunteti in cautarea dragostei. Alte culori potrivite pentru armonia dormitorului sunt culorile pale pastelate sau imprimeurile cu modele naturale, de pilda flori sau frunze.
cine a intrebat asta ???

"Ce culori de lenjerie de pat le ajuta pe femeile singure sa intalneasca dragostea ? "
alex?
cc_seat
Dec 7 2005, 04:48 PM
Cea mai simpla definitie: Feng Shui isi propune sa sporeasca armonia mediului in care traiti.
alex230ro
Dec 7 2005, 04:55 PM
QUOTE (SUPERBEC)
QUOTE (cc_seat)
cine a intrebat asta ???

"Ce culori de lenjerie de pat le ajuta pe femeile singure sa intalneasca dragostea ? "
alex?
Culoarea verde da bine al femei intotdeauna

merge si cea albastra dar nu la fel de bine
316i
Dec 7 2005, 09:55 PM
Si atunci de ce ai masina haurie ma? Ia-ti verde.
cc_seat
Dec 20 2005, 10:29 AM
Unu suna ca si cuvantul 'onoare' si 'castig'
Doi 'usor'
Trei 'crestere'
Patru 'moarte'
Cinci 'nimic'
Sase 'bunastare'
Sapte 'sigur'
Opt 'prosperitate'
Noua 'viata lunga'
Toate acestea din cauza faptului ca poporul chinez utilizeaza omofone pt. a ajuta la stabilirea semnificatiei numerelor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.