Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VAND VOLAN E30 IN TREI SPITE
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
htc-u
VOLANUL ARATA FOARTE BINE NU ARE PIELEA RUPTA SI ESTE CEL CU CLAXONUL PE MIJLOC. PRET 120 LEI TEL 0767040953.
POZE MOMENTAN NU POT SA PUN PT CA NU MERGE NU STIU CE ARE.
htc-u
VALABIL 100 RON
ionusunt
QUOTE (htc-u @ May 25 2009, 01:04 PM) *
VALABIL 100 RON

nu o lua in nume de rau...dar ai facut o mare greseala ca ai inlocuit acest superb volan de serie,printre putinele originale FRUMOASE ,cu ala de targ.....barem un momo de i luai si tu sau ceva din piele....serios nu arata bine cu ce are acum .
lucian
ar merge pe e12? ai idee?
in principiu prinderea ar trebui sa fie aceiasi.
contactul de la claxon ar fi problema.
ionusunt
QUOTE (lucian @ May 25 2009, 01:35 PM) *
ar merge pe e12? ai idee?
in principiu prinderea ar trebui sa fie aceiasi.
contactul de la claxon ar fi problema.

am pus eu de la urs la e28 acelasi volan.cred ca merge(e12 si e28 avand multe in comun),sa nu mai vorbim de cum arata biggrin.gif e la fix pt 5ar e un pic mai mare ca mtech 2 ul de urs,deci se si integreaza la fix in interior.
TiL
S-ar putea sa mearga, ursul fiind non-facelift.
Ce stiu e ca volanul de E28 pre-'86 merge pe E12. Dupa 86 au pus "volan de urs" dar nu stiu daca si la urs s-a produs schimbarea atunci sau a avut de la inceput butuc diferit.

Eu am volan de urs asa cum e cel de mai sus, dar l-am adaptat cu flexul ca sa vina la mine.

Si vorba lui ionusunt, volanul asta merita pastrat... l-as schimba doar pentru ceva serios, gen momo, sau, in cazul meu Alpina.
Am si eu un Alpina (made by momo) de rezerva pt E28, dar nu l-am retapisat inca si merg tot cu cel in trei spite, care e superb si comod. Alpina ma cam tine "in priza" biggrin.gif
Mihai_AMD
da,posibil sa mearga daca e urs model vechi...cel putin e28 mai noi,85,86 au avut canelurile alea mai dese pe care se infige volanul fata de modelul vechi.plus ca la astea mai noi difera spatele volanului,la astea noi are de jur imprejur ca o coroana asa care foloseste la blocajul volanului,blocajul nu mia este din conatct
htc-u daca ai pune si o poza din spate am lamuri exact situatia
htc-u
POZA
lucian
QUOTE (htc-u @ May 26 2009, 09:38 AM) *
POZA

pe unde stai "colegu"?
as veni sa fac o proba. nu sunt croit da cine stie....
Mihai_AMD
CITAT(htc-u @ May 26 2009, 08:38 AM) *
POZA

nu merge pe e12,are canelurile alea unde intra axul mai dese
TiL
La mine a intrat laugh.gif Si pe primul E28 am avut unul modificat la fel.
A trebuit taiata cu flexul coroana aia cu dinti in interior, ca sa intre. La noi blocarea volanului se face pe coloana, nu pe volan in dintii aia.
Mihai_AMD
CITAT(TiL @ May 27 2009, 01:06 AM) *
La mine a intrat laugh.gif Si pe primul E28 am avut unul modificat la fel.
A trebuit taiata cu flexul coroana aia cu dinti in interior, ca sa intre. La noi blocarea volanului se face pe coloana, nu pe volan in dintii aia.

posibil sa ai caneluri dese ca la model nou si blocaj pe contact...
daca probeaza lucian volanul o sa ne zica exact...
htc-u
QUOTE (lucian @ May 26 2009, 08:57 PM) *
pe unde stai "colegu"?
as veni sa fac o proba. nu sunt croit da cine stie....

SALAJAN
TiL
QUOTE (db85amd @ May 27 2009, 02:26 AM) *
posibil sa ai caneluri dese ca la model nou si blocaj pe contact...
daca probeaza lucian volanul o sa ne zica exact...

A intrat fortat (miezul volanului e din aluminiu, deci e moale)... nu am caneluri dese. Acum si-a format noile caneluri si e ok.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.