Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iata Noul BMW Seria 5 GT
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
sebaa
Publicatia franceza Automobile Magazine a intrat in posesia primelor fotografii oficiale cu versiunea de seria a lui BMW Seria 5 GT, cu cateva zile inainte de prezentarea galeriei foto oficiale a constructorului german.

Seria 5 GT pastreaza 90% dintre formele si specificul estetic al conceptului din care provine. Conceput pe ideea de crossover intre un coupe si o berlina, 5 GT iese in evidenta prin forme interesante, insa deloc usor de digerat de fanii liniilor clasice ale bavarezilor. Totusi, dupa succesul ed piata al lui X6, noul 5 GT va fi, probabil, confirmarea unei noi linii de design in gama constructorului german.

Principalele diferente estetice si formale se regasesc la nivelul habitaclului, acolo unde ideile futuriste ale conceptului lasa loc unor elemente ceva mai "pamantesti". Totusi, linia generala a plansei de bord ramane aceeasi, schimbarile vizand materialele si nuantele, care devin de aceasta data abordabila ca pret de productie.

Nu se cunosc insa motorizarile de care va dispune Seria 5 GT, singura evidenta fiind cea din fotografiile alaturate: GT 530d. Va fi vorba de acelasi motor diesel cu sase cilindri regasit pe Seria 3 si pe Seria 7, acesta dezvoltand 245 de cai si 520 Nm. Noul model va dispune in lista de optionale, foarte probabil, de cutia de viteze automata cu opt rapoarte prezenta pe 760i.

Automarket va va oferi mai multe informatii despre modelul german imediat dupa ce acesta vor fi disponibile.

Via | Automarket

Link AICI: http://www.automarket.ro/stiri/iata-noul-b...erie-21272.html

Au trecut deja 2 ore de cand am publicat stirea si principalii nostri concurenti de pe online nu au reactionat inca. Parca nici nu ar exista modelul pentru ei.
sergiu67
pai masina arata bine,....ai vazut ce oameni tampiti comenteaza la adresa articolului si mai ales a masinii?e pacat ce se intampla pe site-urile auto.
noi sa fim sanatosi si masinile noastre sa mearga!!! BMW e30 Cabrio.gif
CRM112
vad ca îi chinuie rău; acum 10 ani aveau un concept car de forma asta (tip de caroserie), apoi au scos conceptul ala de seria 7 care aducea cu asta, dar arata MULT mai bine, si acum semi-hyundai-ul acesta care e paralel in opinia mea. Chiar vor sa faca un seria 1 mai mare si mai luxos..... smile.gif
ionusunt
asta zici ca e un caine mare care face caca. laugh.gif chiar ca e un 1 mare...doar mai mare ...si ataat
TiL
are spate de citroen....
CRM112
mie-mi plac luminile difuze de la interior. Ar face senzatie la un show tuning smile.gif sufragerie ! biggrin.gif

l.e. chiar imi plac, dar pentru aplicatii reale cred ca trebuie sa fie mai slabe un pic, si mai limitate, nu peste tot (ca de exemplu in spatiile de depozitare din usi)
Horus
Oare ce-a patit firma asta? Se afunda rau de tot....
Ciupanezu
Toate mărcile scot astfel de modele.

INTERCEPTOR
in 2010 ...cum ati vrea sa arate un bmw...ca ursuletul sau ca un rechin....asta este evolutia...fie ca ne place sau nu tre sa tinem pasul cu ea....sincer mie imi place......nu ma omor dar e dragut.........daca as avea bani aia cash deoparte numai pt masina e clar ca mi as lua altceva:PPP
Shark
E clar, iarasi se rezuma totul la: hate it or love it! happy.gif
Asadar, hate it!
Ciupanezu
Maşina nu trebuie privită ca un înlocuitor de seria 5 pentru că nu este vorba de aşa ceva, este o maşină de familie.
franko
este urata cu spume badtaste (9).gif
ionusunt
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 22 2009, 12:43 AM) *
in 2010 ...cum ati vrea sa arate un bmw...ca ursuletul sau ca un rechin....asta este evolutia...fie ca ne place sau nu tre sa tinem pasul cu ea....sincer mie imi place......nu ma omor dar e dragut.........daca as avea bani aia cash deoparte numai pt masina e clar ca mi as lua altceva:PPP

asta nu e evolutie...ci pur si simplu sunt alte interese la mijloc. bmw nu se mai vrea ceva mai special decat alte masini...ci o da spre mainstream , nu m-ar mira sa apara modele cu tractiune pe fata in curand.

QUOTE (Ciupanezu @ May 21 2009, 10:41 PM) *
Toate mărcile scot astfel de modele.

iar dvs, domnule ciupanez, nu inteleg de ce tot timpu sustii interesele lor de a face caaaaaaaat mai multi bani... laugh.gif ?ca oricum bani faceau,dar nu de la toata lumea. esti de-al lor ,nu ? biggrin.gif laugh.gif
Ciupanezu
tongue.gif
Prefer să scoată modele mai comerciale dar să continue să fie independenţi decât să ajungă doar o parte dintr-un mare concern.

Jaguar înseamna ceva în trecut, acum e doar un Ford mai luxos.
Există destule exemple.
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ May 25 2009, 03:46 PM) *
tongue.gif
Prefer să scoată modele mai comerciale dar să continue să fie independenţi decât să ajungă doar o parte dintr-un mare concern.

Jaguar înseamna ceva în trecut, acum e doar un Ford mai luxos.
Există destule exemple.

eu inteleg,dar fanii bmw erau mult mai multi pe vremuri, plus jag din cate stiu din surse media( nu cred in ele 100% ) dar cred ca d-aia nu sunt atatea xj uri cate e32uri.....aveau cui sa vanda
Ciupanezu
Fanii BMW sunt mai mulţi în prezent. smile.gif

Cifrele spun asta.

Maşinile din era Bangle s-au vândut cel mai bine, au avut vânzări record.

Dacă nu se vindeau bine, îţi dai seama că ar fi încercat altă formulă.
ionusunt
pai la cat marketing au bagat pana acum cred ca daca pun emblema si pe un excrement in vand cu siguranta
katz
Urat tare de tot spatele ala.

Cred ca s-au prostit astia de la BMW..

Pacat. Poate nu calca pe urma Siemens
xox
Cui ii mai pasa cum arata? Tu ca proprietar mergi IN ea, nu pe langa. Parerea mea e ca daca e fiabila, rezistenta, comfortabila, etc (si nu vad nici un motiv pentru care n-ar fi toate astea), e o masina foarte buna.

Plus ca masina are ca target un anumit segment al pietii. In care majoritatea dintre noi nu se incadreaza tongue.gif

Dani88br
xox are foarte mare dreptate,sincer eu unu as cumpara ultimul 5,imi place la nebunie interiorul arata superb,au o gramada de detalii pe el,a fost depusa o gramada de munca pana au ajuns la produsul final....si pot pune pariu ca masina se controleaza perfect,este foarte fiabila,si 10 ani nu umblii la motor sau altele in afara de amortizoare, bucsarae si placute tongue.gif daca mergi ca un om intreg la cap,si concluzia eu zic sa nu mai vorbim din poze,sa asteptam sa o vedem pe strazi!
tomado e28 owner
Ultimele modele nu sunt tocmai renumite pentru fiabilitatea lor... Au destul de multe probleme.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.