QUOTE (bartro @ May 20 2009, 09:39 PM)
De alergat in principiu e la cec (taxa permis 68 lei), la sectia financiara de la sectorul tau (taxa examen cat. a, 4 lei), la teste psihologic & medic, la posta pentru platit cazier 10ron si un timpru de 1 leu(am uitat sa mentionez cazier mai sus), la politia din sectorul tau pentru pentru cerere cazier, la politia pipera pentru depus dosar & dat examen teorie pe loc, si la poligon ilioara pentru examen practic. Motorete care au acolo sunt Yamaha YBR 125, Yamaha TW 125, Un Yamaha Diversion 600 si cel pe care sa da examen e un Suzuki GN 250. Nu sunt super motociclete, cam asta ar fi singurul meu repros, dar consider ca nivel de pregatire la scoala asta e ok. Am colegi care au dat la alta scoala si nu au invatat ce am invatat eu.
In primul rand FELICITARI si asfalt uscat(viitor)
Si acum sa o luam pe rand:
2.Exista sectiunea moto in cadrul acestui forum ,motocicleta(ca si cult,libertate si/sau mijloc de locomotie)nu este "off-topic"(blasfemie, ca si ploaia).
3.Nu ma mira ca familia Bratovici de la scoala respectiva este amabila,daca au cele mai mari preturi(de scoala),de pe piata,mai au bufet suedez acolo?(dupa ultima virgula din fraza este o gluma)
4.La ce te referi(concret)? cand spui "Am colegi care au dat la alta scoala si nu au invatat ce am invatat eu"(colegii sunt la acelasi nivel cu tine(fizic,psihic si ca talent nativ?),oricum te referi la poligon(unde ai facut scoala),acum e un capitol trecut,cand,cu carnet in buzunar,te asteapta strada cu trafic(nu cred ca te apuci de enduro acum din exemplele tale de mobre dorite).
Bafta ridere