Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Schimbat garnituri etrieri
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
zilele trecute ma lasat pompa de frana...aveam garnituri noi luat acu un an insa pana nu era sa iau un pom in brate nu ma gandeam sa imi repar pompa de frana...
asadar am schimbat kitu de garnituri din pompa
ca tot sunt prin zona vreau sa schimb si garniturile de la pistonasele de la etrieri care la fel le am prin portbagaj noi de vreo 1 an.nu curg insa nu vreau sa curga in curand...
intrebarea este cine a mai schimbat astea,e greu?se scot/gaba greu inapoi pistonasele? (la e12 sunt 4pistonase/etrier)
bartro
QUOTE (db85amd @ May 15 2009, 10:33 PM) *
zilele trecute ma lasat pompa de frana...aveam garnituri noi luat acu un an insa pana nu era sa iau un pom in brate nu ma gandeam sa imi repar pompa de frana...
asadar am schimbat kitu de garnituri din pompa
ca tot sunt prin zona vreau sa schimb si garniturile de la pistonasele de la etrieri care la fel le am prin portbagaj noi de vreo 1 an.nu curg insa nu vreau sa curga in curand...
intrebarea este cine a mai schimbat astea,e greu?se scot/gaba greu inapoi pistonasele? (la e12 sunt 4pistonase/etrier)

Eu am scos la 2002 pistonasele ca sa la curati, daca nu sunt blocate iese relativ simplu, tragi de ele.. daca sunt blocate, un trick ar fi se le scoti cu etrier inca conectat la masina, pompezi pedala de frana pana ies. Altfel merge si foarte bine cu aer comprimat.. sa ai grija cu degete insa. Daca ai un pistonas blocat, treb sa blochez pe celalti 3 ca sa iese numai ala blocat.
io'sŪ
bine bart !

bartro
QUOTE (io`s @ May 18 2009, 12:52 AM) *
bine bart !

?
Mihai_AMD
n-am mai schimbat garniturile ca pana la urma am pus etrierii cu discurile ventilate de la 528 lu sportivu...am frane suuuuuper acus biggrin.gif:D:D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.