Help - Search - Members - Calendar
Full Version: as avea nevoie de un ajutor
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
florin_sacanu
unde pot gasi semnalizarii pentru bmw cupe an 93 dar pe culoare fumurie si ornamente exterioare de pe usii de M???
va rog ajutati-ma
florin83
La orice magazin de piese auto.
florin_sacanu
QUOTE (florin83 @ May 7 2009, 05:52 PM) *
La orice magazin de piese auto.

fratele meu pur si simplu au spus k nu se gaseste, am asteptat un raspuns sa imi de-a doua saptamanii
tomado e28 owner
QUOTE (florin_sacanu @ May 7 2009, 06:01 PM) *
fratele meu pur si simplu au spus k nu se gaseste, am asteptat un raspuns sa imi de-a doua saptamanii

Ai incercat si in Oradea? Aminteste-mi de asta in weekend, cand ajung pe acasa si te ajut eu sa cauti, numai sa existe ce vrei tu tongue.gif
the_rifle
QUOTE (florin_sacanu @ May 7 2009, 05:44 PM) *
unde pot gasi semnalizarii pentru bmw cupe an 93 dar pe culoare fumurie si ornamente exterioare de pe usii de M???
va rog ajutati-ma

exista un spray cu care iti inegreshti semnalele nu vin fumurii din fabrica. ornamentele de M poti sa le iei doar de la un dealer autorizat bmw ( doar pe original ) sau din dezmembrari....
florin_sacanu
QUOTE (the_rifle @ Jun 19 2009, 12:38 PM) *
exista un spray cu care iti inegreshti semnalele nu vin fumurii din fabrica. ornamentele de M poti sa le iei doar de la un dealer autorizat bmw ( doar pe original ) sau din dezmembrari....

am gasit
va rog inchideti acest topic
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.