Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cateva piese de E36
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
the_rifle
Vand ce am prin casa pt E36 si nu mai am nevoie...

- Bara fatza fibra look E46 (pt E36 ). Necesita lipire ( reparatie) si evident vopsire.... E crapata dar nu lipsesc bucati, cu tot cu structura de rezistenta metalica si capetele de lonjeroane. 150 RON . Bonus se ofera si bara spate ( cu fusta )
Pot spune ca se dau aproape gratis daca tinem cont de faptul ca doar doua capete de lonjeroane fac in dezmembrari 100 ron...
Sunt luate de pe un E36 in 4 usi.... Bara fatza am incercat sa o pun pe coupe si nu se potriveshte...

- Discuri spate ( second dar bune ) plus bonus doua seturi de placute de frana ( un set aproape nou celalalt mai are 80-90 % carne. 100 Ron
Merg de la 318is - 325i

- Placa de presiune de la ambreiaj ( merge de la 318is la 325 din cate stiu eu.... ) Bonus rulment si disc ambreiaj dar nu garantez pt ele
100 Ron

Capac scrumiera - 20 ron
Ornament plastic deschidere usi - 20 ron 2 bucati (stanga +dreapta)

Cheder capota ( coupe ) - 50 Ron Nu e rupt nu e ciupit...

Amortizoarele de la capota 80 Ron set 2 bucati

Doar pt Bucuresti. veniti vedeti , cumparati sau nu...
scut
un nr de tel un id de mess cv?
the_rifle
QUOTE (scut @ May 6 2009, 09:25 AM) *
un nr de tel un id de mess cv?

0762 639 936
the_rifle
up
the_rifle
QUOTE (the_rifle @ May 10 2009, 02:42 PM) *
up

up
ssoorreell
da-mi un id urgent!
the_rifle
QUOTE (ssoorreell @ May 14 2009, 03:51 PM) *
da-mi un id urgent!

Pai am postat aici un nr de telefon la care ma poti contacta sau poti sa-mi zici si aici ce te intereseaza ... De ce sa-ti dau ID ???? unsure.gif
Nu sunt secretara sa stau toata ziua pe messenger !!!
the_rifle
Mai am doar

- Discuri spate ( second dar bune ) plus bonus doua seturi de placute de frana ( un set aproape nou celalalt mai are 80-90 % carne. 100 Ron
Merg de la 318is - 325i
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.