Help - Search - Members - Calendar
Full Version: curatare motor
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
horatiu
o mica chestiune daca ma puteti lamurii :am schimbat uleiulsi filtru ,am pus castrol magnatec 10w40(318i E36 m40 1992)dupa 1500 km uleiul e negru cum se poate curata motorul???
lucian
QUOTE (horatiu @ May 5 2009, 12:53 PM) *
o mica chestiune daca ma puteti lamurii :am schimbat uleiulsi filtru ,am pus castrol magnatec 10w40(318i E36 m40 1992)dupa 1500 km uleiul e negru cum se poate curata motorul???

din mai multe surse stiu ca se poate pune, inainte de schimbul de ulei, un ulei ordinar si se merge cu el cativa km.
se da afara si se pune uleiul bun.
mai sunt si alte variante cu produse speciale din magazine.
Darren
Castrol magnatec contine detergenti foarte buni, faptul ca uleiul a devenit negru inseamna ca ti-a curatat motorul. Daca l-ai desface acum ai vedea ca piesele din motor sunt curate si au o pelicula aurie pe ele (de ulei, normal).
Un ulei care ramane curat dupa cateva mii de km mie nu mi se pare un ulei bun smile.gif
Daca te enerveaza culoarea uleiului, mai schimba-l o data
Mihaela D.
Citeam pe undeva, ca, BMW, nu recomanda folosirea niciunei solutii de curatat, nici la motor, nici la racire nici in combustibil.
edutxu
nu e vorba can u recomanda bmw...
este vorba de fapt ca acel"detergent" de curatat motorul spala totul in el, si poti avea marele succes de a ti l curata de tot
adica spala anumite depuneri care ar face ca motorul tau sa piarda compresie, tinand cont ca nu ia un motor tocmai nou rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.