Help - Search - Members - Calendar
Full Version: jante keskin kt1 pe 16 de 9j
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
little six bmw
salut. vreau sa cumpar jente keskin kt1 16 inch late de 9j toate (noi) pt un urs 325i din 89 (are abs si jambele fata groase). daca stie cineva il rog sa ma ajute... ce et trebuie sa aiba ca sa se potriveasca si sa nu imi atinga in amortizoare sau aripi? acu am borbet t de 9j et 15 pe spate si 7,5j et 20 pe fata. pe fata sigur trebuie sa pun distantiere si prezoane mai lungi. dar stie cineva ce dimensiune tre sa aiba distantierul/prezonul?
little six bmw
nu are nimeni nici o idee? sad.gif
mario.b
Daca nu ma insel vei avea nevoie de niste flanse de 1 cm. in caz ca esti din bucuresti si ai nevooie sa probezi cu flanse iti pot imprumuta eu una dupa masina mea si iti pot da si 2 prezoane sa vezi daca iti atinge undeva.
little six bmw
QUOTE (mario.b @ May 4 2009, 09:55 AM) *
Daca nu ma insel vei avea nevoie de niste flanse de 1 cm. in caz ca esti din bucuresti si ai nevooie sa probezi cu flanse iti pot imprumuta eu una dupa masina mea si iti pot da si 2 prezoane sa vezi daca iti atinge undeva.

nu sunt din Bucuresti sad.gif pina la urma maine comand BORBET A et 15 toate de 9j deoarece nici o firma de pe net-ul asta nu are keskin pe stoc. am inteles ca la BORBET-uri imi trebuie un distantier de 10 mm pe fata. tu ce jante ai pe masina? dimensiuni distantier si prezoane. mersi mult. bafta
Vlad_RLG
QUOTE (mario.b @ May 4 2009, 09:55 AM) *

daca ma poti ajuta pe mine sa probez flansele si prezoanele ti-as fi recunoscator
little six bmw
s-au comandat BROCK B1 toate de 9j et 15 cu tot cu anvelope. vin in 10 zile biggrin.gif
se poate inchide
mario.b
da un tel maine sant liber dupa 22.30, 0766806124 sau 0727701357 . marius
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.