Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ulei
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
316i
Intrebarea este urmatoarea:sa schimb uleiul acum sau sa-l mai las?
Am 7500km facuti cu el (Castrol RS10w60) si dupa ce am ajuns la 2 led-uri verzi a doua zi a sarit direct la inspection.
Dpdv al culorii nu este negru, e un caramel mai inchis. :gne:
cc_seat
daca cei 7500 km nu i-ai facut la competitii, mai asteapta.parerea mea smile.gif
Robert
QUOTE (316i)
dupa ce am ajuns la 2 led-uri verzi a doua zi a sarit direct la inspection.
Suna mai degraba a problema cu bateriile din tabloul de bord. Diagnosticul se confirma daca problema se repeta la scurt timp dupa resetarea indicatorului de service.
Uleiul cred ca mai poti sa-l tii pana pe la 10.000 Km.
COObra
:-k eu stiu ca un ulei bun trebuie sa fie inchis la culoare. menirea lui nu e numai de ungere ci si de a curata impuritati din motor. un ulei bun ar cam trebui sa se inchida la culoare dupa cateva sute de km. cati km are masina?
cristic
deci sa nu ne luam dupa ledurile alea frumos colorate ? sad.gif
316i
pai nu, n-am fost cu ea la 1000m gabori [-X dar ocazional mai incaseaza 6000.
Oricum pana la cele doua led-uri s-au stins normal.
Azi am observat ca a trecut de la Inspection inapoi la cele doua led-uri verzi.
Hm...il mai tin o leaca.
:nod:
316i
QUOTE (COObra)
:-k  eu stiu ca un ulei bun trebuie sa fie inchis la culoare. menirea lui nu e numai de ungere ci si de a curata impuritati din motor. un ulei bun ar cam trebui sa se inchida la culoare dupa cateva sute de km. cati km are masina?

153.458km :unibrow:
Te pomenesti ca si-o mai fi facut motorul meu dus sa nu fie asa imputit de nu s-o fi innegrit uleiul. laugh.gif
cristic
aseara mi-am facut resetul... s-a stins inspection dar ledurile verzi cred ca sunt arse sau nu mai au baterii :crybaby: ca nu mai merg :crybaby:
316i
nu mai au bahterii. Arse e o probabilitate foaaaaarte mica.
INTERCEPTOR
rs minim 10 000.daca motorul este curat nu are ce sa curete.bagal in dacie si o sa vezi dupa 2 zile ca e smoala.
cristic
eu schimb uleiul la 10.000 si e un "caramel inchis" in acel moment

cel de la care am luat masina mi-a zis ca intre 8.500-10.000 facea schimbul de ulei
SUPERBEC
eu stiam ca becurile alea nu sunt decat un fel de contor panala 10k km

poti sa mergi si peste 10k cu uleiul ala, parca e garantat 20k km
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.