Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar axa m30b30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
Rotti
cumpar o axa cu came de m30b30 nu 3.5 nu 2.8, 3.0. bineinteles conditie obligatorie sa nu aiba uzura
bartro
QUOTE (Rotti @ May 1 2009, 08:08 PM) *
cumpar o axa cu came de m30b30 nu 3.5 nu 2.8, 3.0. bineinteles conditie obligatorie sa nu aiba uzura

Succes, am incercat si eu asta acum un an. Iti dau gratis una uzata tongue.gif stiu ca sunt in vest ateliere care poate sa repara, nu stiu cum e aici.
Rotti
te rog pastreaz-o pana ajung pe la tine sa o iau, vreau sa o am ca in cazul in care gasesc una sa le compar sa nu ma trezesc ca nu e de 3.0. ca din cate stiu scrie acelasi luctru pe toate, nu sunt diferentiate cele de 3,0 fata de 3,5
bartro
QUOTE (Rotti @ May 1 2009, 10:27 PM) *
te rog pastreaz-o pana ajung pe la tine sa o iau, vreau sa o am ca in cazul in care gasesc una sa le compar sa nu ma trezesc ca nu e de 3.0. ca din cate stiu scrie acelasi luctru pe toate, nu sunt diferentiate cele de 3,0 fata de 3,5

sigur, e pe balcon undeva smile.gif
Eu am avut o singura oferta, dar tot era uzata si asta. Pana la urma am cumparat una noua, dar nu BMW.. parca 700 ceva de roni am dat. Nu stiu ce calitate, dar si asa nu o sa merg sute de mii cu masina asta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.