Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand diverse e 12,e 21,e 28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
eugene12
Vand diverse piese de prin garaj sa mai scap de ele.Unele le donez numai ca nu mai stau sa le aleg.Las pozele sa vorbeasca.
Debitmetre-1.8;2.3-cel de 2.3 e sigur bun.30lei si 15 lei
Cablu acceleratie E21 f.bun-15 lei
Volan -45 lei
Aprinderi electronice(cred)-2 buc-10 lei amandoua
Instalatie injectie l jetronic M10-30 lei
Cauciuc nou nout-205/60/15-0 km-30 lei
Fise-nu sh care mai sunt bune
geam stg dreapta ptr e 12,cele cu oglinda pe usa,adica cu geamul pana in colt-15 lei buc
macarale-15 lei
macarale e 28 impecabile-20 lei buc
Bandouri de fata de e 28 impecabile,eventual cumpar spatele eu.ofer 20 ron sau le dau cu 20
Cutie de viteze urs 5 tr-150 lei/cutie e 12 4 tr-100 ron merge pe M30 si M10;cutie viteze 4 tr M20-50 lei
Carburator solex dublucorp-35 lei-
Manere usi,oglinda,manere macarale,si multe maruntisuri la donatii.
Electromotor-35 ron
Filtru aer-carcasa-15 ron
Ornamente geamuri e 12-nichelaje-
Maner schimbator original e 12-10 ron
eugene12
uppp

lucian
cablul de acceleratie merge pe e12? se potrivesc in lungime?
daca da il iau eu ca am nevoie si bn. inteles daca nu l-ai rezervat innainte...
eugene12
QUOTE (lucian @ May 6 2009, 04:57 PM) *
cablul de acceleratie merge pe e12? se potrivesc in lungime?
daca da il iau eu ca am nevoie si bn. inteles daca nu l-ai rezervat innainte...

Nu cred ca merge.Ala de e 12 are la pedala un fel de saiba din fier cu o forma alungita parca.Asta de e 21 l-am demontat personal si era bagat intr-un surub so strans cu piulita ca la bicicleta daca stii.(Cu bara a fost altceva..scz)
05aBi
CITAT(eugene12 @ May 6 2009, 09:05 PM) *
Nu cred ca merge.Ala de e 12 are la pedala un fel de saiba din fier cu o forma alungita parca.Asta de e 21 l-am demontat personal si era bagat intr-un surub so strans cu piulita ca la bicicleta daca stii.(Cu bara a fost altceva..scz)

Permite-mi sa te contrazic, la e21 e tot la fel, la pedala are o saiba dreptunghiulara care este lipita la un cap de cablu ...
eugene12
QUOTE (05aBi @ May 6 2009, 09:40 PM) *
Permite-mi sa te contrazic, la e21 e tot la fel, la pedala are o saiba dreptunghiulara care este lipita la un cap de cablu ...

Inseamna ca la e 21 de la care am luat cablul, era modificat ceva pe acolo.Personal l-am desfacut.So...cablul nu e de e 21..doar camasa ca e la fel ca a mea.
lucian
lasa si tu un nr. de tel. si adresa...
as trece in wknd. sa vad niste maruntisuri din ce ai pe acolo, incl. cablul.
eugene12
QUOTE (lucian @ May 7 2009, 03:51 PM) *
lasa si tu un nr. de tel. si adresa...
as trece in wknd. sa vad niste maruntisuri din ce ai pe acolo, incl. cablul.

0764424144...adresa nu o stiu...e cam nasol in weekend ca acolo e la tata la serviciu si nu prea imi dau paznicii voie sa intru in garaj...pun sigilii....bla bla...in cursul saptamanii pana in ora 2 se poate,sau sa-mi spui ce vrei sa iau de acolo sa vezi si le iau...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.