Help - Search - Members - Calendar
Full Version: turatie 318 is
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
fumarel
Salutare
Am o problema cu 318 is... nu tragea motorul si am citit aici ca ar trebui sa curat regulatorul de aer de sub colectorul de admisie( multumesc pt sfaturi).. bun am facut asta acum trage ceva mai bine dar ... ramane turat motorul in relanti vreo 15 - 20 de secunde la 1200 sau 1400 asa, ( nu revine turatia normal), si cred ca consuma si ceva mai mult decat normal...ce ziceti un sfat sau poate a mai avut cineva problema asta ... am schimbat sensorul de la axa cu came (degeaba zic eu) am curatat injectoarele, am verificat pompa benzina si presiunea ... parerea mea ca ar fi de la debitmetru ... multumesc anticipat pentru sfaturi ...
Sorin
trage aer fals
verifica admisia si vacuumurile de pe langa ea
fumarel
Pai m-am uita la furtune e totul ok ... unde ar fi astea mai exact ..??? este unul im capul liniei de injectoare care e ok ... !!
dytzu_889@yahoo.com
zi`mi si mie cum ai curatat injectoarele????
fumarel
Salut
Ce am vazut eu le-a dat jos si bagat la un aparat de ultrasunete dupa vreo 45 de minute le-a conectat la o instalatie prin care a bagat in ele o solutie puternica de curatat .......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.