Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CUMPAR RADIATOR MARE.. DETALII IN ANUNT
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
GiGiCarBiT
Cumpar Radiator pt urs..!!NU VREAU DE URS.. SAU DE 2.5 24V.. E MIC..INCINGE

Prefer RADIATOR DE E28 --2800 BENZINA... AM AVUT SI SE POTRIVESTE...SUNT DESCHIS SI LA ALTE INVENTII..

Marime LATIME Maxim 72CM Inaltime..nu accept mai mic de 50 cm..Poate Cativa CM...!!!

Astept oferte!!!URGENT
manole74
CITAT(GiGiCarBiT @ Apr 20 2009, 07:25 PM) *

Prefer RADIATOR DE E28 --2800 BENZINA... AM AVUT SI SE POTRIVESTE...SUNT DESCHIS SI LA ALTE INVENTII..

Marime LATIME Maxim 72CM Inaltime..nu accept mai mic de 50 cm..Poate Cativa CM...!!!

Astept oferte!!!URGENT

Cred ca TIL avea un radiator de diesel, e28, care e destul de mare din ce stiu eu.Anuntul este la bazar.
Mihai_AMD
CITAT(GiGiCarBiT @ Apr 20 2009, 06:25 PM) *

Astept oferte!!!URGENT

nush daca faptul ca incinge cu radiator mai mic e de la radiator
eu am la m20b20 radiator mic ca la 1.8(din ala patrat) pt tari nordice,reci,si nu am probleme cu racirea,asta vara la 40grade am urcat la munte cu 5 insi in masina cca 2-km NUMAI CU A2A ca era panta rau si apa nu a trecut de jumate
,deja ma gandeam in primii km ca o sami fiarba
posibil ca vascocuplajul tau e uzat
CobraArt
In regim normal nu ii se incalzeste nici lui,dar el vrea un radiator mai mare pentru alte "nebunii".Nu mai are vasc,are electroventilator.
GiGiCarBiT
am electroventilator nu vasc..in regim normal nu fierbe...!!! Daca aveam intrebarea de ce imi fierbe.....apelam la zona tehnica..!! deci...hai sus..!!

URGENT..RADIATOR E28 SAU marime maxima 70cm inaltimea ..50cm
Mihai_AMD
ah,mii de scuze ca am uitat azi total sa te anunt de radiator,din pacate are 74cm al meu
eram stresat ca imi curgea cilindru de ambreiaj de pe cutie,noroc ca aveam kitu de garnituri in portnagaj leam schimbat

imi pare rau
GiGiCarBiT
multumesc oricum.......inca cautam...
TiL
M-am intors in Bucuresti, dar radiatorul nu l-am masurat inca...
TiL
49.5 cm inaltime
~65 cm latime intre lonjeroane
~43mm grosimea elementilor
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.